close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΚΙΝΕΖΙΚΗ & ΙΝΔΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
14,99 € 3,00 €
κερδίστε 11,99 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 7 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
019.2122
Βάρος :
0.302 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21χ15
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
182
Barcode :
9789606621284
ISBN :
960-6621-28-6
Ετος κυκλοφορίας :
2006

Περιγραφή

Η Κινέζικη και η Ινδική Ιατρική Αγιουρβέδα είναι οι δυο μακροβιότερες ιατρικές παραδόσεις του πλανήτη μας. Οι παραδόσεις αυτές αποτελούν ωκεανούς γνώσης, όπου μέσα τους εκβάλλουν ποταμοί σκέψης και στοχασμού.
Στην καρδιά και των δυο αυτών θεραπευτικών παραδόσεων βρίσκεται μια αντίληψη για τον κόσμο, που βλέπει τον άνθρωπο άρρηκτα συνδεδεμένο με τη φύση και αυτή η αντίληψη αποκτά όλο και περισσότερη απήχηση σε όλον τον κόσμο.
Τα τελευταία χρόνια, σε Ευρώπη και Αμερική, οι δύο αυτές παραδόσεις εδραιώνουν τη φήμη τους ως "εναλλακτικά ιατρικά συστήματα", αλλά προκειμένου να μεταφυτευτούν επιτυχώς, είναι απολύτως αναγκαίο να κατανοήσουμε τις σαφώς ασιατικές ρίζες τους και να καταλάβουμε ότι ορισμένες υβριδοποιήσεις τους ίσως είναι αναγκαίες προκειμένου να διαδοθούν στο πλαίσιο της σύγχρονης εποχής.
Στόχος του βιβλίου αυτού είναι να μεταφέρει στον αναγνώστη μια αρχική αντίληψη της ινδικής και της κινέζικης ιατρικής, να τις συγκρίνει μεταξύ τους και να διερευνήσει το κατά πόσο η ανάδυσή τους από το συλλογικό ασυνείδητο της ανθρωπότητας συναντιέται με το δυτικό άνθρωπο.


Συχνά αγοράζονται μαζί
Συγγραφείς

Svoboda, RobertLade, Arnie