close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΚΛΕΜΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
17,80 € 16,02 €
κερδίστε 1,78 €
Διαθέσιμο - Συνήθως αποστέλλεται εντός πέντε εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
108.1740
Βάρος :
0.532 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
496
Barcode :
9789601436517
ISBN :
978-960-14-3651-7
Ετος κυκλοφορίας :
2021

Περιγραφή

Ένα βράδυ ο Ανδρέας Μαρδίρης δέχεται το μεγαλύτερο πλήγμα στην ήδη δύσκολη ζωή του. Στον στάβλο του κτήματος βρίσκονται δολοφονημένοι ο πατέρας και η σύζυγός του, χωρίς κανένας να γνωρίζει τον δράστη και τα αίτια του εγκλήματος.

Μοναδικός μάρτυρας η Θάλεια, το μικρό κορίτσι που κρατούσε συντροφιά στην ξενόφερτη γυναίκα του, το οποίο όμως αδυνατεί να παραθέσει τα γεγονότα.

Δώδεκα χρόνια μετά, η Θάλεια νοσεί βαριά κι αυτός αποφασίζει να τη βοηθήσει με κάθε τρόπο, ελπίζοντας να βρει απαντήσεις στα ερωτήματα του παρελθόντος. Την ίδια στιγμή άλλο ένα άσχημο γεγονός έρχεται να προστεθεί, καθιστώντας και τον ίδιο ένοχο και υπόδικο.

Καθώς ξετυλίγεται το κουβάρι που συνθέτει και συνδέει τα εγκλήματα, καινούριες αποκαλύψεις και ομολογίες έρχονται να προστεθούν κι όλα παίρνουν απρόσμενη τροπή.


- Τους είπαν πως το μήλο ήταν ο καρπός της γνώσης του καλού και του κακού. Όμως τους είπαν ψέματα. Η γνώση έχει πολλά επίπεδα κι όλα μοιάζουν μεταξύ τους, όπως αυτοί οι μικροί σπόροι του ροδιού. Το αποτέλεσμα που επιφέρουν είναι διαφορετικό, καθώς η γνώση δεν είναι καλή ή κακή. Η χρήση της τη μεταμορφώνει ανάλογα με την περίπτωση.
- Η γνώση έδιωξε τους πρωτόπλαστους από τον παράδεισο.
- Δε χάσανε τον παράδεισο. Ήταν πάντα εκεί, γύρω τους, μέσα τους. Απλώς δεν μπορούσαν πια να τον αντιληφθούν. Κάτι που οι άλλοι θα χαρακτηρίσουν κακό δε σημαίνει απαραίτητα πως είναι κιόλας. Και κάτι που θα εξυμνήσουν ως καλό μπορεί να είναι σαθρό, σάπιο...