close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
26,25 € 23,63 €
κερδίστε 2,63 €
Ελάχιστο απόθεμα - συνήθως αποστέλλεται εντός πέντε εργάσιμων ημερών - Λόγω των νέων μέτρων, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις

Κωδικός είδους :
000.3174
Βάρος :
0.592 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
24χ17
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
335
Barcode :
9789602183854
ISBN :
960-218-385-3
Ετος κυκλοφορίας :
2004

Περιγραφή

Σε ηλικία 20 ετών διαδέχθηκε στο θρόνο τον δολοφονημένο πατέρα του.
Μέχρι το θάνατό του, σε ηλικία 33 ετών, ο στρατός του είχε κατακτήσει ολόκληρο τον τότε γνωστό κόσμο, από τις ακτές της Μεσογείου μέχρι τις οροσειρές της Ινδίας και του Αφγανιστάν.
Στην εποχή μας, το παράδειγμα της ανεπανάληπτης επιτυχίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολιτικούς και επιχειρησιακούς ηγέτες.
Στο βιβλίο αυτό, ο Partha Bose, ένας από τους παγκοσμίως αναγνωρισμένους ειδικούς σε θέματα επιχειρησιακής στρατηγικής, εξετάζει από άλλη σκοπιά την κληρονομιά και την ηγεσία του Αλεξάνδρου. Και καταφέρνει να δείξει πώς μπορείτε και σεις να εκμεταλλευτείτε τα μυστικά της επιτυχίας του, όπως έχουν κάνει ως τώρα σημαντικοί πολιτικοί, στρατιωτικοί, επιχειρηματίες και επιτυχημένες εταιρίες, όπως οι Dell, General Electric, Wal-Mart, Washington Post Company κ.ά.
Συγγραφέας

Bose, Partha

Ο Partha Bose είναι διευθυντής του τμήματος marketing της Alley & Overy, μιας από τις μεγαλύτερες νομικές εταιρίες στον κόσμο με 5.000 περίπου εργαζομένους στα 26 γραφεία της ανά τον πλανήτη. Διετέλεσε γενικός διευθυντής marketing και συνέταιρος της Monitor Group, διεθνούς συμβουλευτικής εταιρίας σε θέματα στρατηγικής, καθώς και εταίρος στην McKinsey & Company και αρχισυντάκτης του περιοδικού The McKinsey Quarterly.