close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
21,00 € 18,90 €
κερδίστε 2,10 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
012.5322
Βάρος :
0.48 kg
Εκδότης :
Διαστάσεις :
24χ17
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
245
Barcode :
9789602099797
ISBN :
960-209-979-8
Ετος κυκλοφορίας :
2006

Περιγραφή

Οι εγκαταστάσεις θέρμανσης είναι ένα ιδιαίτερης σημασίας τμήμα της Μηχανολογίας και ένα από τα θεμελιώδη μαθήματα που διδάσκεται ο μαθητής, ο σπουδαστής και ο φοιτητής του κλάδου αυτού στη Δευτεροβάθμια, Μεταδευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ιδιαίτερη βαρύτητα κατέχει και η σύνταξη μελετών για εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές Επαγγελματικών Σχολών ή Σχολών Μαθητείας, στους σπουδαστές των Ι.Ε.Κ, και των Τ.Ε.Ι., στους φοιτητές Πολυτεχνικών Σχολών Α.Ε.Ι. με ειδικότητα Μηχανολόγου Μηχανικού, καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο τεχνικό, μηχανικό και εκπαιδευτικό.
Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο και απόλυτα κατατοπιστικό οδηγό, που διακρίνεται για τη μεθοδικότητα και την άρτια δομή του. Μάλιστα, το γεγονός πως οι συγγραφείς του συνδυάζουν την ιδιότητα του Μηχανολόγου με αυτή του πεπειραμένου εκπαιδευτικού, συμβάλλει καθοριστικά προς αυτή την κατεύθυνση.
Το βιβλίο καλύπτει τα εξής θέματα:
- Συστήματα θέρμανσης (μονοσωλήνιο, δισωλήνιο, ενδοδαπέδιο)
- Θερμικές απώλειες
- Σωληνώσεις, θερμαντικά σώματα
- Λεβητοστάσια, λέβητες
- Καυστήρες
- Δεξαμενές καυσίμων
- Κυκλοφορητές
- Δοχεία διαστολής, Συστήματα ασφαλούς λειτουργίας
- Καπνοδόχος
- Μελέτη θέρμανσης,Υπολογισμοί.


Συχνά αγοράζονται μαζί
Συγγραφείς

Συλλογικό έργοΖωγόπουλος, Ευστάθιος Α.

Ο Ευστάθιος Αθ. Ζωγόπουλος είναι διπλωματούχος μηχανολόγος μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην "Παιδαγωγική Τεχνολογία" και στην "Παραγωγή και Διαχείριση Ενέργειας". Έχει εξειδίκευση στην πληροφορική, ενώ είναι και υπ. Διδάκτορας του ΕΜΠ. Από το 1992 εργάζεται ως καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Είναι συγγραφέας αρκετών ακόμη βιβλίων μεταξύ των οποίων και τα "Ο κόσμος της πληροφορικής", "Μηχανολογικό σχέδιο-Ασκήσεις και εφαρμογές" και "Νέες τεχνολογίες στην εκπαιδευτική διαδικασία" που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Φέτσης, Νικόλαος Χ.

Ο Νικόλαος Χρ. Φέτσης είναι Πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής Εκπαιδευτικών Μηχανικών (ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ) με ειδικότητα Μηχανολόγου. Από το 1996 εργάζεται ως εκπαιδευτικός σε Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια (Τ.Ε.Ε.). Είναι συγγραφέας του βιβλίου "Εγκαταστάσεις Θέρμανσης", Εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Ευαγγελίου, Παναγιώτης Μ.

Ο Παναγιώτης Μ. Ευαγγελίου είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής Εκπαιδευτικών Τεχνολόγων Μηχανικών (ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ) με ειδικότητα Μηχανολόγου. Από το 2000 εργάζεται ως Εκπαιδευτικός σε Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια (ΤΕΕ) καθώς και ως Εργαστηριακός Συνεργάτης στην ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ και στα ΑΤΕΙ Χαλκίδας. Από το 2002 ειδικεύεται σε θέματα Ακουστικής και δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος Ακουστικής σε έργα απαιτήσεων με θέμα την Ακουστική και την Ηχομόνωση.