close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ - ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ
8,50 € 7,65 €
κερδίστε 0,85 €
Ελάχιστο απόθεμα - συνήθως αποστέλλεται εντός πέντε εργάσιμων ημερών - Λόγω των νέων μέτρων, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις

Κωδικός είδους :
005.5274
Βάρος :
0.29 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
152
Barcode :
9789604952854
ISBN :
978-960-495-285-4
Ετος κυκλοφορίας :
2019

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό θαύμα, που έκανε ο άγιος Νεκτάριος στην Ρουμανία. Μιλούν για αυτό οι δυο γονείς του παιδιού που θεραπεύθηκε, ο πατήρ Νεκτάριος, πνευματικός της Ιεράς Μονής Ρέτσια Ρουμανίας, ο πατήρ Βασίλειος, πνευματικός της οικογένειας, και άλλοι ακόμη ιερείς, μοναχοί και λαϊκοί, που παρακολούθησαν τη θαυμαστή επέμβαση του Θεού δια του Αγίου Νεκταρίου. Εκτός από αυτό παρακολουθούμε την θαυματουργή παρουσία του Αγίου Νεκταρίου στην ζωή του Ντανιόν Βασίλε, συντάκτη και εκδότη του βιβλίου στη Ρουμανία, στην ζωή της πρεσβυτέρας Μαρίας Όπρε, στην ζωή όλων μας... Θαυμαστός ο Θεός εν τοις Αγίοις Αυτού!
Το βιβλίο έχει εκδοθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τίτλο "Με εγχείρισε ο 'Αγιος Νεκτάριος". (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Εγώ πάντως το πίστεψα με την πρώτη. Όταν το άκουσα, το πίστεψα αμέσως. Όταν άκουσα ότι ο 'Αγιος του
είπε: «Παιδί μου, εγώ σε εγχείρισα», δεν είχα καμία αμφιβολία. Αν και οι γονείς του δεν έδωσαν εξ αρχής σημασία στα λόγια του, εμείς πιστέψαμε αμέσως ότι είχε γίνει καλά και ότι δεν έχει τίποτα πια. Πώς κατάλαβε το παιδί ότι ήταν ο 'Αγιος Νεκτάριος; Και αυτό το σκέφτηκα: Πάντοτε οι 'Αγιοι αποκαλύπτονται εύκολα στην ψυχή. Δηλαδή στην ψυχή που τους αγαπά!» (Πατήρ Νεκτάριος, Ιερά Μονή Ρέτσια Ρουμανίας)

Μετάφραση: Γεώργιος Ν. Κονισπολιάτης(Πρωτοπρεσβύτερος)