close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΜΟΝΤΕΛΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
15,90 € 14,31 €
κερδίστε 1,59 €
Διαθέσιμο - Συνήθως αποστέλλεται σε 1 με 5 εργάσιμες ημέρες

Κωδικός είδους :
102.0486
Βάρος :
0.395 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x21,5
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
320
Barcode :
9789606357534
ISBN :
978-960-635-753-4
Ετος κυκλοφορίας :
2023

Περιγραφή

Πώς είναι οι υγιείς σχέσεις;

Οι περισσότερες από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά έχουν να κάνουν με τις σχέσεις μας – είτε πρόκειται για τις σχέσεις με τους συντρόφους μας, την οικογένειά μας, τα παιδιά μας, τους γονείς μας, είτε με τους φίλους, τους γείτονες ή τους συναδέλφους μας στη δουλειά.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε πραγματικά να μάθουμε πώς μπορούμε να τα πάμε καλύτερα με τους άλλους. Πώς είναι, όμως, οι υγιείς σχέσεις μεταξύ των ζευγαριών; Πώς είναι, άραγε, οι υγιείς οικογένειες; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των εποικοδομητικών συζητήσεων; Πώς μπορούμε να ανταποκριθούμε καλύτερα στις προκλήσεις που συναντάμε καθημερινά στη ζωή μας και να διαφωνήσουμε με τους φίλους, τους συναδέλφους και τους δικούς μας ανθρώπους με σεβασμό, χωρίς να το βάζουμε στα πόδια ή να γινόμαστε επιθετικοί; Είναι δυνατόν να κάνουμε διάλογο επί ίσοις όροις και να καταλήγουμε σε συμβιβασμούς που να είναι λειτουργικοί για όλους τους εμπλεκόμενους; Εν ολίγοις, πώς είναι οι υγιείς σχέσεις;

Η απάντηση της Barbara Berger σε αυτά τα σημαντικά ερωτήματα είναι τα μοντέλα που μας προτείνει και τα οποία περιγράφουν τις υγιείς σχέσεις στην πράξη. Η συγγραφέας μάς προτρέπει να συγκρίνουμε τις δικές μας σχέσεις με αυτά τα μοντέλα και να εντοπίσουμε τι όντως δεν λειτουργεί σε αυτές. Είναι μια ουσιαστική βοήθεια, σε πρακτικό επίπεδο, διότι έτσι μπορούμε να αρχίσουμε να βελτιώνουμε κάθε είδους σχέση στη ζωή μας.

Το βιβλίο αυτό δεν είναι απλώς ένα ακόμη θεωρητικό βιβλίο αυτοβελτίωσης, είναι ένα πολύτιμο εγχειρίδιο γεμάτο με πρακτικές τεχνικές και ασκήσεις που πραγματικά θα αλλάξουν τη ζωή μας.