close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ 20 ΣΥΝΤΑΓΕΣ




10,84 € 9,76 €
κερδίστε 1,08 €
Διαθέσιμο - συνήθως αποστέλλεται εντός τριών εργάσιμων ημερών





Κωδικός είδους :
016.1578
Βάρος :
0.154 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21χ14
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
72
Barcode :
9786185049515
ISBN :
978-618-5049-51-5
Ετος κυκλοφορίας :
2017

Περιγραφή

Ένα μικρό, μα πολύ "νόστιμο" βιβλίο που είναι χρήσιμο τόσο στον επαγγελματία όσο και στον ερασιτέχνη ψήστη.

Είκοσι ξεχωριστές συνταγές και πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τις τεχνικές και τα εργαλεία ψησίματος στα κάρβουνα, γραμμέμες από τους ειδικούς στο είδος Γιώργο Καραγιάννη και Γιώργο Μαλλιώρα. Από σουβλιστό αρνί και κοκορέτσι μέχρι κεμπάπ, χοιρινό γύρο, μαρινατισμένα σουβλάκια κοτόπουλου και χειροποίητα λουκάνια. Όλα φτιαγμένα με αγνά υλικά από τα δικά σας χέρια!

Ας αφήσουμε, λοιπόν, τα περιττά λόγια και ας μπούμε κατευθείαν "στο ψητό".

Για να γράψετε την κριτική σας θα πρέπει να συνδεθείτε ως χρήστης συμπληρόνωντας την διπλανή φόρμα..

Ξεχάσατε τον κωδικό;
Νέος λογαριασμός;

Χρήστης
Κωδικός


Συχνά αγοράζονται μαζί
Συγγραφείς

Καραγιάννης, Γιώργος, μάγειρας

O Γιώργος Καραγιάννης είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Αρχιμαγείρων και ασχολείται με τον κλάδο της εστίασης τα τελευταία 40 χρόνια. Σε όλη του ζωή ερευνά και καταγράφει συνταγές από όλη την Ελλάδα για τα παραδοσιακά εδέσματα και πειραματίζεται συνέχεια σε νέες συνταγές. Έχει γράψει τα βιβλία "Φτιάχνω μόνος μου παγωτά και γρανίτες", "Λουκάνικα & αλλαντικά - 250 παραδοσιακές συνταγές" και "Φυσικό προζύμι - 20 συνταγές", ενώ ετοιμάζει άλλο ένα, με θέμα το ψωμί & τις ζύμες.

Μαλλιώρας, Γιώργος