close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ




17,70 € 15,93 €
κερδίστε 1,77 €
Συνήθως αποστέλλεται σε 2 με 7 εργάσιμες ημέρες





Κωδικός είδους :
049.5191
Βάρος :
0.531 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x20,5
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
440
Barcode :
9789606456046
ISBN :
978-960-645-604-6
Ετος κυκλοφορίας :
2024

Περιγραφή

Μια νέα καυτή ρομαντική ιστορία, από την Τέσα Μπέιλι, #1 μπεστ σέλερ συγγραφέα των New York Times και αγαπημένη του TikTok.

Η Χάλι Γουέλς ερωτεύτηκε τον Τζούλιαν Βος στα δεκατέσσερά της, όταν παραλίγο να φιληθούν στους αμπελώνες του οικογενειακού του οινοποιείου. Τώρα ο Τζούλιαν έχει επιστρέψει στη μικρή τους πόλη. Όταν η Χάλι αναλαμβάνει να αναδιαμορφώσει τους κήπους στο κτήμα Βος, αναρωτιέται αν θα κερδίσει επιτέλους εκείνο το φιλί. Αλλά αυτός ο στριμμένος καθηγητής δεν είναι ο έφηβος που θυμάται και οι εντελώς αντίθετες προσωπικότητές τους συγκρούονται θεαματικά. Μετά από μια βραδιά με τις φίλες της και μπόλικο κρασί, η Χάλι θυμάται ότι έκανε κάτι απερίσκεπτο - έγραψε ένα μεθυσμένο ερωτικό σημείωμα στον Τζούλιαν. Γαμώτο.

O Τζούλιαν, ενώ βρίσκεται σε εκπαιδευτική άδεια, σχεδιάζει να γράψει ένα μυθιστόρημα. Αλλά η Χάλι, που δουλεύει ακριβώς έξω από το παράθυρό του, είναι ο απόλυτος αντιπερισπασμός. Είναι εκκεντρική, δεν είναι ποτέ στην ώρα της, συχνά είναι κυριολεκτικά γεμάτη χώματα - και τόσο απίστευτα όμορφη. Όπως τα λουλούδια που φυτεύει σε όλη την πόλη, η Χάλι είναι μια έκρηξη χρωμάτων στη γκρίζα ζωή του Τζούλιαν. Για έναν άντρα που σιδερώνει τις κάλτσες του και ακολουθεί αυστηρά χρονοδιαγράμματα, η ηλιόλουστη χαοτική της ενέργεια δεν βγάζει κανένα νόημα.

Αλλά υπάρχει κάτι τόσο οικείο πάνω της... και η παρουσία της και μόνο φέρνει τα πάνω κάτω στον κόσμο του.

Έγραψαν για το βιβλίο:

«Η φωνή της είναι τόσο φρέσκια και σύγχρονη όσο μια ρομαντική κομεντί του Netflix». -Entertainment Weekly

«Η γραφή της Τέσα Μπέιλι ξεχωρίζει για όλους τους σωστούς σέξι λόγους».
-Buzzfeed

«Η τρυφερότητα, η ευαισθησία και οι καυτές καταστάσεις, που εγγυημένα νιώθω σε κάθε βιβλίο της Τέσα Μπέιλι, είναι οι λόγοι για τους οποίους είναι μία από τις πλέον αγαπημένες μου συγγραφείς όλων των εποχών».
-Sally Thorne

«Η Τέσα Μπέιλι δημιουργεί καθαρή μαγεία». -Alexis Daria


Μετάφραση: Κέλλη Κρητικού