close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΑΛ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ - ΕΚΔΟΣΗ 2023-2024
23,32 € 20,99 €
κερδίστε 2,33 €
Διαθέσιμο - Συνήθως αποστέλλεται εντός πέντε εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
013.9794
Βάρος :
0.83 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
17x24
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
560
Barcode :
9789606900969
ISBN :
978-960-690-096-9
Ετος κυκλοφορίας :
2023

Περιγραφή

Το βιβλίο Νέα Ελληνικά - Τράπεζα Θεμάτων - Γ' Τάξη ΕΠΑΛ αποτελεί μια νέα διδακτική πρόταση των εκδόσεων Χατζηθωμά, προσαρμοσμένη αφενός στις ανάγκες των μαθητών και αφετέρου στις απαιτήσεις των Αναλυτικών Προγραμμάτων Σπουδών, του συνακόλουθου τρόπου εξέτασης μέσω της Τράπεζας Θεμάτων και των Πανελλαδικών εξετάσεων.
Η ευσύνοπτη αλλά περιεκτική μορφή του το καθιστά το πλέον πρόσφορο εγχειρίδιο, για να πορευτούν εκπαιδευτικοί και μαθητές με επιτυχία στο μάθημα των Νέων Ελληνικών.
Το βιβλίο αποτελείται από δύο μέρη: Το Α' μέρος αφορά το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και το Β' μέρος το μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας.
Στο βιβλίο παρουσιάζεται βήμα προς βήμα η διαδικασία σύνθεσης όλων των κειμένων Παραγωγής Λόγου (Συνοπτική απόδοση, Κείμενο Επιχειρηματολογίας, Αναγνωστική Ανταπόκριση), ενώ όλα τα θεωρητικά φαινόμενα αποδίδονται σε 27 ευσύνοπτους πίνακες και ακολουθούνται από ολοκληρωμένα Κριτήρια της Τράπεζας Θεμάτων, στα οποία έχουν προστεθεί ερωτήματα σχετικά με τη θεωρία που προηγήθηκε κάθε φορά. Στο τελευταίο μέρος του βιβλίου υπάρχουν απαντήσεις όλων των δραστηριοτήτων και των πρόσθετων ερωτημάτων, οι οποίες είναι αναλυτικές και καθοδηγητικές για τον μαθητή που επιθυμεί να απαντά με πληρότητα και ορθότητα στα ερωτήματα που του τίθενται.
Με το βιβλίο Νέα Ελληνικά - Τράπεζα Θεμάτων - Γ' Τάξη ΕΠΑΛ οι εκδόσεις Χατζηθωμά αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι βρίσκονται δίπλα στον εκπαιδευτικό και στον μαθητή και ότι μεριμνούν για την ποιοτική αναβάθμιση της παρεχόμενης γλωσσικής παιδείας μέσω των εκπαιδευτικών βιβλίων.