close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΝΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ - ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΑΘ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
6,00 € 5,40 €
κερδίστε 0,60 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
002.4710
Βάρος :
0.135 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
72
Barcode :
9789604513109
ISBN :
978-960-451-310-9
Ετος κυκλοφορίας :
2019

Περιγραφή

Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στις εκατό εκδηλώσεις σε εκατό πόλεις, για τη συμπλήρωση του ενός αιώνα ζωής και δράσης του ΚΚΕ.

Με τη σημερινή μας εκδήλωση, για τις εξελίξεις στην ΕΥΑΘ τις θέσεις του Κόμματός μας, δίνουμε συνέχεια σε μια σε αγωνιστικών παρεμβάσεων και πρωτοβουλιών για τα ζητήματα της διαχείρισης του νερού και της αναβάθμισης των υποδομών ύδρευσης-αποχέτευσης, επεξεργασίας λυμάτων, αντιπλημμυρικής προστασίας.
Ταυτόχρονα, η σημερινή μας εκδήλωση εντάσσεται στο συνολικότερο πλαίσιο πρωτοβουλιών της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας για τον εορτασμό των 100 χρόνων του Κόμματός μας. Επιδιώκουμε την ανταλλαγή απόψεων, τη συζήτηση τόσο πάνω στα συμπεράσματα από αυτήν την εκατοντάχρονη συγκλονιστική πορεία, αλλά και πάνω στο επιστημονικά τεκμηριωμένο σχέδιο που καταθέτει το ΚΚΕ για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης για την οικονομία, την κοινωνία.
Το ενδιαφέρον μας για τα ζητήματα της διαχείρισης του νερού είναι διαχρονικό, γιατί αυτός ο πολύτιμος πόρος πρέπει να αποτελεί πραγματικά κοινωνική ιδιοκτησία και ο λαός μας να απολαμβάνει φτηνό και ποιοτικό νερό, ενώ ταυτόχρονα οι εργαζόμενοι και σε αυτόν τον κρίσιμο τομέα να έχουν κατοχυρωμένα σύγχρονα εργασιακά δικαιώματα.
Σήμερα υπάρχουν όλες οι επιστημονικές και τεχνολογικές προϋποθέσεις για την κάλυψη των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών. Σε αυτήν την υπαρκτή δυνατότητα μπαίνει εμπόδιο μια ανάπτυξη που στο επίκεντρό της έχει την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, μια πολιτική που εφαρμόζουν διαδοχικές κυβερνήσεις και εκτός των άλλων οδηγεί ακόμα και σε τραγικές καταστάσεις, όπως η πολυήμερη διακοπή υδροδότησης του πολεοδομικού συγκροτήματος.
Με τη σημερινή μας εκδήλωση και συζήτηση, εκτός των άλλων, επιδιώκουμε να δώσουμε ώθηση και στη διεκδίκηση των απαραίτητων έργων, που θα αναβαθμίσουν τις υποδομές ύδρευσης, αποχέτευσης, επεξεργασίας λυμάτων και αντιπλημμυρικής προστασίας στην περιοχή μας. Έργα που τώρα είτε καθυστερούν, είτε δεν εντάσσονται σ' ένα ολοκληρωμένο περιφερειακό σχεδιασμό, στο πλαίσιο των συνολικότερων αντιλαϊκών κατευθύνσεων της ΕΕ, που στηρίζουν τόσο η διοίκηση της Περιφέρειας όσο και διοικήσεις δήμων. (Σωτήρης Αβραμόπουλος, "'Ανοιγμα της εκδήλωσης")

Επιμέλεια ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ