close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ JAVA SE 8 ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ
65,00 € 58,50 €
κερδίστε 6,50 €
Εξαντλημένο

Κωδικός είδους :
010.8118
Βάρος :
1.613 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
17χ25
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
1104
Barcode :
9789605126827
ISBN :
978-960-512-682-7
Ετος κυκλοφορίας :
2014

Περιγραφή

Ο οδηγός της Deitel για επαγγελματίες προγραμματιστές για ανάπτυξη προγραμμάτων με τη Java SE 7 και SE 8 με την πανίσχυρη πλατφόρμα Java

Αυτό το βιβλίο έχει γραφτεί για προγραμματιστές με κάποιες γνώσεις στον προγραμματισμό με γλώσσες υψηλού επιπέδου και εφαρμόζει την αποκλειστική προσέγγιση ενεργού κώδικα της Deitel, η οποία έχει δοκιμαστεί στη διδασκαλία του προγραμματισμού και εξερευνά τη γλώσσα Java και τα API της Java σε βάθος.

Το βιβλίο παρουσιάζει έννοιες μέσα από πλήρως δοκιμασμένα προγράμματα, με βοηθήματα όπως σκίαση σύνταξης, επισήμανση κώδικα, αναλυτικές οδηγίες γραμμή-προς-γραμμή στον κώδικα και εξόδους προγραμμάτων.

Το βιβλίο περιλαμβάνει εκατοντάδες ολοκληρωμένα προγράμματα Java, με χιλιάδες γραμμές ελεγμένου κώδικα Java και εκατοντάδες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στην κατασκευή αξιόπιστων εφαρμογών.

Ξεκινήστε με μια εισαγωγή στη Java ακολουθώντας μια πρώτη προσέγγιση στις κλάσεις και τα αντικείμενα και μεταβείτε γρήγορα σε πιο προχωρημένα θέματα, όπως είναι οι γραφικές διεπαφές χρήστη, τα γραφικά, ο χειρισμός εξαιρέσεων, τα λάμδα, οι ροές, οι λειτουργικές διεπαφές, η σειριοποίηση αντικειμένων, η παράλληλη επεξεργασία, τα generics, οι γενικές συλλογές, η JDBC και άλλα. Θα απολαύσετε την κλασική προσέγγιση της Deitel στον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό και την αντικειμενοστραφή μελέτη περίπτωσης για τη σχεδίαση ενός συστήματος ATM, όπου συμπεριλαμβάνεται μια πλήρης υλοποίηση σε Java.

Όταν τελειώσετε, θα έχετε όλα τα εφόδια που χρειάζεστε για να κατασκευάσετε αντικειμενοστραφείς εφαρμογές επαγγελματικού επιπέδου σε Java SE 7 και SE 8.

(από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)