close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ
17,91 € 16,12 €
κερδίστε 1,79 €
Εξαντλημένο

Κωδικός είδους :
011.2948
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
22χ15
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
298
Barcode :
9789605122171
ISBN :
960-512-217-0
Ετος κυκλοφορίας :
2004

Περιγραφή

Επικοινωνήστε Δυναμικά τις Σκέψεις και τις Ιδέες σας
Σήμερα θα λάβουν χώρα τριάντα εκατομμύρια παρουσιάσεις. Πολλά εκατομμύρια από αυτές θα αποτύχουν. Ακόμα περισσότερες θα αντιμετωπιστούν με χασμουρητά.<
Ελάχιστες από αυτές θα δημιουργήσουν ένα βαθύτερο δεσμό, στον οποίο ο παρουσιαστής και το ακροατήριο καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο απόλυτα... ανακαλύπτουν κοινό έδαφος... και αποφασίζουν να δράσουν μαζί. Το βιβλίο Οι Παρουσιάσεις που Κερδίζουν: Επικοινωνήστε δυναμικά τις σκέψεις και τις ιδέες σας ασχολείται με το πώς μπορεί να φτάσει κάποιος σε αυτές τις στιγμές αμοιβαίας κατανόησης και την εκπληκτική επιτυχία που τις ακολουθεί.
Ο Jerry Weissman σας δείχνει πώς μπορείτε να μεταμορφώσετε τις παρουσιάσεις σας από μια στεγνή αφήγηση γεγονότων σε συναρπαστικές ιστορίες με εστίαση σε αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία: αυτό που ενδιαφέρει το ακροατήριο. Αυτές οι τεχνικές έχουν αποδείξει την αξία τους σε περιπτώσεις όπου διακυβεύονταν δισεκατομμύρια δολάρια. Χιλιάδες από τους καλύτερους πελάτες του Weissman τις έχουν ήδη μάθει. Τώρα ήρθε η σειρά σας! Τεχνικές που απέδειξαν την αξία τους σε εκατοντάδες παρουσιάσεις για εισαγωγή στο χρηματιστήριο.
Πώς μπορείτε να πείσετε ακόμα και το πιο δύσκολο ακροατήριο του κόσμου. Τι πρέπει να κάνετε ώστε να αφηγηθείτε την ιστορία σας.
Εστιάστε πριν προχωρήσετε: αναγνωρίστε τους πραγματικούς σας στόχους και το μήνυμά σας. Η δύναμη της αναγνώρισης αυτού που ενδιαφέρει το ακροατήριο.
Να μένετε εστιασμένοι σε αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει το ακροατήριό σας. Αιχμαλωτίστε το ακροατήριό σας σε 90 δευτερόλεπτα... και μην το αφήσετε ποτέ ξανά!
Εισαγωγικά τεχνάσματα και συναρπαστικές συνδέσεις. Οι πρακτικοί μηχανισμοί των αποτελεσματικών παρουσιάσεων.
Εκμετάλλευση βασικών σημείων, γραφικών, διαγραμμάτων και ειδικών εφέ. Από τον καταιγισμό ιδεών έως την παρουσίαση.
Δημιουργώντας μια ισχυρή παρουσίαση, βήμα προς βήμα.