close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ... ΓΟΝΕΙΣ
18,00 € 16,20 €
κερδίστε 1,80 €
Ελάχιστο απόθεμα - συνήθως αποστέλλεται εντός δέκα εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
002.2965
Βάρος :
0.372 kg
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14χ21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
275
Barcode :
9789603491330
ISBN :
978-960-349-133-0
Ετος κυκλοφορίας :
2014

Περιγραφή

Τελικά, τι γίνεται με τη γονεϊκή μας συμπεριφορά; Είναι, άραγε, κάτι που το αποφασίζουμε, μόλις γίνουμε γονείς - ή ακόμα πιο πριν;
Αρκετοί από μας -και ιδιαίτερα αυτοί που δεν καλοπέρασαν στα χέρια των γονιών τους- λένε συνήθως: "Εγώ θα τα μεγαλώσω τελείως διαφορετικά τα παιδιά μου!".
Είναι όμως εύκολο αυτό; Να διατυπώνουμε, δηλαδή, τώρα, μια καθαρά συνειδητή απόφαση, και να φερθούμε πράγματι έτσι, όταν θα "βράζουν μέσα μας τα καζάνια", εξαιτίας ενός τελείως ανόητου -για μας- πείσματος του παιδιού μας;
"Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι θα 'λεγα στο παιδί μου αυτό που έλεγαν σε μένα οι γονείς μου...", αναρωτήθηκε ένας γονιός, όταν τρόμαξε με την έκρηξη του θυμού του, εξαιτίας μιας προκλητικής συμπεριφοράς του μικρού του γιου.
'Αραγε, η γονεϊκή μας συμπεριφορά "χτίζεται" πολύ πριν αποκτήσουμε αυτό που αποκαλούμε "Συνείδηση";
Αυτό αποκαλύπτουν οι συγγραφείς αυτού του βιβλίου, ανοίγοντας την "πόρτα" στη δική μας πρώιμη παιδική ηλικία - προκειμένου να κρίνουμε, κι αν χρειαστεί να αναμορφώσουμε τη γονεϊκή μας συμπεριφορά, προς όφελος της κοινής ζωής με τα παιδιά μας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Στη σελ.4 υπάρχει η έγκριση των συγγραφέων για το διαχωρισμό του έργου τους σε 2 ΒΙΒΛΙΑ, στην ελληνική έκδοση.
Και στη σελ.34" με τίτλο "Σημείωση της Ελληνικής Έκδοσης", εξηγούμε γιατί ο γονιός ΔΕΝ χρειάζεται να πάρει και το ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ του παρόντος έργου, με τα ευρήματα των νευροεπιστημών του εγκεφάλου, και τη βιβλιογραφία τους.