close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

Ο ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ... ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΘΕΪΚΗΣ ΓΑΜΗΛΙΑΣ ΜΟΝΟΤΟΝΙΑΣ




17,71 € 15,94 €
κερδίστε 1,77 €
Διαθέσιμο - Συνήθως αποστέλλεται σε 1 με 5 εργάσιμες ημέρες





Κωδικός είδους :
108.5143
Βάρος :
0.45 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
368
Barcode :
9786185724610
ISBN :
978-618-5724-61-0
Ετος κυκλοφορίας :
2024

Περιγραφή

Ένα από τα καλύτερα βιβλία του 2022 σύμφωνα με το New Yorker

Σε έναν κόσμο όπου οι εικόνες της τέλειας οικογένειας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυριαρχούν, η Heather Havrilesky μας προσφέρει μια γενναία και αποκαλυπτική ματιά στον γάμο και στην οικογένεια. Το βιβλίο της είναι ένα «ημερολόγιο ψυχής»: ειλικρινές, αβίαστα πνευματώδες και εξαιρετικά στοχαστικό.

Η συγγραφέας ανοίγει το μυαλό και την καρδιά της διάπλατα και σκιαγραφεί τις γλυκές απολαύσεις, τις ενοχλητικές στιγμές και τις μεγαλειώδεις καταστροφές του γάμου της. Από τις καθημερινές δυσκολίες και τις τυχαίες καψούρες μέχρι τις μικρές νίκες και τις μεγάλες απογοητεύσεις, η Havrilesky μας κάνει να νιώθουμε λιγότερο μόνοι στις δικές μας σχέσεις. Και μας βοηθάει να κατανοήσουμε ότι δεν είναι απλώς «ευτυχισμένες» ή «δυστυχισμένες», αλλά πολύ πιο σύνθετες - είναι βαρετές, ζόρικες και ταυτόχρονα βαθιά ικανοποιητικές.

Γεμάτο σοφίες για τον πόθο, τη γονεϊκότητα, τους τσακωμούς και την καθημερινή επιβίωση, προσφέρει έναν καθρέφτη της πραγματικότητας του γάμου, χωρίς να ωραιοποιεί τίποτα, αλλά, αντίθετα, τονίζοντας τη δυσκολία και την ομορφιά της κοινής ζωής.

Αυτό το βιβλίο είναι τόσο απαραίτητο όσο το νερό και τόσο απολαυστικό όσο το παγωτό. Ανεξάρτητα από το αν είστε παντρεμένοι ή όχι, θα σας προσφέρει μια νέα προοπτική στις σχέσεις σας και θα σας κάνει να εκτιμήσετε τη δύναμη της ειλικρίνειας, της ευαλωτότητας και της ανθρώπινης σύνδεσης.

Γραμμένο με χιούμορ, ευφυΐα και αμεσότητα θα σας καθηλώσει από την πρώτη σελίδα, αν όχι από την πρώτη πρόταση.


Συχνά αγοράζονται μαζί