close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ




19,90 € 17,91 €
κερδίστε 1,99 €
Συνήθως αποστέλλεται σε 2 με 7 εργάσιμες ημέρες





Κωδικός είδους :
019.9608
Βάρος :
0.465 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
15x23
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
368
Barcode :
9789605469993
ISBN :
978-960-546-999-3
Ετος κυκλοφορίας :
2018

Περιγραφή

Στο βιβλίο αυτό, δύο εξαιρετικά δημοφιλείς συγγραφείς διατυπώνουν μια επαναστατική υπόθεση για έναν τρόπο ζωής που η σύγχρονη σκέψη αδυνατούσε μέχρι σήμερα να αντιληφθεί, παρότι βρίσκεται σε κοινή θέα, αφού υιοθετείται από τις σημαντικότερες πνευματικές παραδόσεις του κόσμου: την αλλαγή μέσω του διαλογισμού. Τα συγκλονιστικά αποτελέσματα του διαλογισμού δεν αφορούν μόνο τη βελτίωση της υγείας ή την αύξηση της επαγγελματικής μας απόδοσης, μας επιτρέπουν επίσης να προσεγγίσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε μέσα μας.

Βασισμένοι στις νεότερες έρευνες, οι συγγραφείς αποκαλύπτουν πώς ο διαλογισμός μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη αλλαγή χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς μας. Αυτά τα «αλλαγμένα» χαρακτηριστικά, που προκύπτουν από την εξάσκηση στον δια­λογισμό, παραμένουν σταθερά στον χρόνο και καθορίζουν τη συμπεριφορά μας στην καθημερινή ζωή. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, έπειτα από δεκαετίες αποσιώ­πησης και απαξίωσης, υπάρχουν πια πάμπολλα ευρήματα που επιβεβαιώ­νουν ότι αυτές οι αλλαγές φανερώνουν μια εντυπωσιακά διαφορετική λειτουρ­γία του εγκεφάλου.

Μετάφραση: Σκαρβέλη Γιάννα

Τώρα έχουμε την επιστημονική επιβεβαίωση αυτών των βαθύτερων αλλαγών της ύπαρξης - μιας μόνιμης μεταμόρφωσης που αυξάνει θεαματικά τα ανώτατα όρια των δυνατοτήτων του ανθρώπου όπως τα αντιλαμβάνεται η επιστήμη σήμερα.

Συναρπαστικό, δυναμικό και βασισμένο σε καινοτόμες ιδέες, κρατάτε στα χέρια σας ένα από τα σπάνια βιβλία που έχουν τη δύναμη να σας αλλάξουν σε βαθύτερο επίπεδο.