close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ-Ο ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ...
14,92 € 13,43 €
κερδίστε 1,49 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 7 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
019.3229
Βάρος :
0.415 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
20χ13
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
372
Barcode :
9789608386204
ISBN :
960-8386-20-9
Ετος κυκλοφορίας :
2005

Περιγραφή

Η επιτυχία προέρχεται από το να κάνουμε τα μεγάλα πράγματα να συμβαίνουν γρήγορα. Η πλήρωση έρχεται όταν κάνουμε όχι μόνο τα μεγάλα αλλά επίσης τα σωστά πράγματα.
Οι κοινωνικοί ακτιβιστές είναι ειδικοί και στα δύο. Αυτοί γνωρίζουν πώς να αρπάζουν την ευκαιρία, να σχεδιάζουν αποτελεσματικά, να προσεταιρίζονται τους ανθρώπους και να κάνουν τη διαφορά. Στο αξιόλογο αυτό βιβλίο η Carmel McConnell δείχνει πώς να χρησιμοποιείτε τα ακτιβιστικά εργαλεία για γρήγορα αποτελέσματα και πώς επιτυχία, κέρδος και αρχές είναι αμοιβαίως επιτεύξιμα και συμβατά - μπορείτε να έχετε μια δουλειά και να σας νοιάζει.
"Ο ακτιβιστής της αλλαγής" είναι ερεθιστικό, εμπνέει και είναι πρακτικό, περιγράφοντας δοκιμασμένες και επιλεγμένες τακτικές που βασίζονται τόσο στην ακτιβιστική όσο και στην εταιρική εμπειρία. Ανακαλύψτε την ακτιβιστική σκέψη και γίνετε κινητήρια δύναμη των αποτελεσμάτων της δικής σας καριέρας.
Είναι καιρός να πάρετε στα χέρια σας τον έλεγχο της ζωής σας. Τι κάνει όμως τη διαφορά και αλλάζει τον κόσμο στον οποίο εργάζεστε; Ο μόνος τρόπος να κάνεις κάτι είναι να το κάνεις.
Συγγραφέας

McConnell, Carmel

Η Carmel McConnell έχει υπάρξει σε ολόκληρη τη ζωής της ακτιβίστρια, αρχικά στην πυρηνική πυραυλική βάση στο Greenham Common. Τώρα δουλεύει ως σύμβουλος επιχειρήσεων παγκόσμιων εταιριών και είναι συγγραφέας. Η Carmel έχει δωρίσει όλα τα δικαιώματά της από το βιβλίο "Ο μόνος τρόπος να το κάνεις είναι να το κάνεις: Ο ακτιβιστής της αλλαγής" στο "The magic sandwich project", φιλανθρωπικό ίδρυμα για φτωχά παιδιά, το οποίο ίδρυσε το 2000 για να προμηθεύει θρεπτικά τρόφιμα σε σχολεία όπου η κακή διατροφή και οι κακές επιδόσεις πηγαίνουν χέρι χέρι.