close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ
14,84 € 10,39 €
κερδίστε 4,45 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
101.4711
Βάρος :
0.6 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
18x12
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
402
ISBN :
978-960-229-260-0
Ετος κυκλοφορίας :
2015

Περιγραφή

Οι Αρειανοί εισέβαλαν στη γη! Καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά τους με την Θερμική Ακτίνα, κατευθύνονται προς το Λονδίνο. Η ανθρωπότητα ολόκληρη απειλείται από την απροσδόκητη εισβολή.

Μια ιστορία τόσο θαυμάσια ρεαλιστική, που η ραδιοφωνική της διασκευή από τον Όρσον Ουέλς στο ραδιόφωνο του BBC, στα 1938, έκανε χιλιάδες κατοίκους της Μεγάλης Βρετανίας να τρέχουν πανικόβλητοι για να γλυτώσουν από τους εισβολείς.

Ο Πόλεμος των Κόσμων είναι, χωρίς αμφιβολία το πιο επιτυχημένο μυθιστόρημα τοτ Χ.Τζ. Ουέλς. Στις δελίδες του, για πρώτη φορά στην ιστορία της λογοτεχνίας, δύο φυλές από διαφορετικούς κόσμους έρχονται σε επαφή με θανάσιμη εχθρότητα. Για πρώτη φορά η Γη πρέπει να αντιμετωπίσει την εισβολή εξωγήινων όντων, ανώτερων, σε τεχνολογία, των ανθρώπων. Για πρώτη φορά ο περήφανος άνθρωπος έρχεται δεύτερος. Ο Ουέλς, επικεντρώνοντας την προσοχή του στην ανθρώπινη αντίδραση σε γεγονότα επιστημονικής φαντασίας, είχε την ευκαιρία να περιγράψει τη συμπεριφορά των ανθρώπων μπροστά στον κίνδυνο της απόλυτης καταστροφής, του αφανισμού τους, μια περιγραφή που με ελάχιστες αλλαγές θα μπορούσε να αναφέρεται στην ανθρωπότητα μετά από έναν πυρηνικό πόλεμο ή μία μεγάλη επιδημία.