close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ




18,80 € 16,92 €
κερδίστε 1,88 €
Συνήθως αποστέλλεται σε 2 με 7 εργάσιμες ημέρες





Κωδικός είδους :
108.3933
Βάρος :
0.571 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
520
Barcode :
9786180335293
ISBN :
978-618-03-3529-3
Ετος κυκλοφορίας :
2023

Περιγραφή

#BookTok
Πρόταση των Tiktokers

Μετά τον θάνατο του συζύγου της, η Τόβα Ισάλιβαν άρχισε να δουλεύει ως καθαρίστρια στη νυχτερινή βάρδια στο ενυδρείο του Σόουελ Μπέι. Τα καταφέρνει καλύτερα όταν έχει κάτι να ασχολείται – αυτό κάνει άλλωστε από τότε που ο γιος της ο Έρικ εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στα δεκαοχτώ του, πριν από τριάντα χρόνια.

Στο ενυδρείο, η Τόβα γνωρίζει τον ιδιότροπο Μάρκελο, ένα γιγάντιο χταπόδι του Ειρηνικού. Ο Μάρκελος ξέρει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεται κανείς μα δεν θα κουνούσε ούτε ένα από τα οκτώ του πόδια για τους δεσμώτες του – ώσπου, εντελώς ξαφνικά, δημιουργεί μια απροσδόκητη φιλία με την Τόβα.

Σαν καλός ντετέκτιβ, ο Μάρκελος συμπεραίνει τι συνέβη τη νύχτα της εξαφάνισης του γιου της Τόβα. Και καθώς η στοργή του για τη φίλη του μεγαλώνει, ξέρει πως πρέπει να χρησιμοποιήσει ό,τι τέχνασμα μπορεί να επιστρατεύσει το ασπόνδυλο σώμα του για να ανακαλύψει για χάρη της την αλήθεια, πριν να είναι πολύ αργά.

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
To απόλυτα feelgood και ταυτόχρονα το πιο απρόσμενα συγκινητικό βιβλίο που θα διαβάσετε φέτος. Τόσο τρυφερό, δεν θα το ξεχάσετε ποτέ.
Washington Post

Ένα μοναδικό, ολοφώτεινο βιβλίο!
Booklist

Ένα ξεχωριστό μυθιστόρημα για μια ιδιαίτερη φιλία. Γοητευτικό και γεμάτο ζεστασιά.
Kirkus Reviews

Τα καλύτερα βιβλία για τη θλίψη βρίσκουν έναν τρόπο να φωτίσουν το σκοτάδι που φέρνει μαζί της η απώλεια, και το Πανέξυπνα πλάσματα το κάνει με αριστοτεχνικό τρόπο.
Marie Claire

Η Shelby van Pelt κατόρθωσε το ακατόρθωτο. Έχει πλάσει μια τέλεια ιστορία με ατελείς χαρακτήρες, τόσο συγκινητική, τόσο μυστηριώδη και τόσο καθηλωτική, που δεν θα μπορείτε να την αφήσετε από τα χέρια σας – όταν δεν θα διαβάζετε αυτό το βιβλίο θα το κρατάτε σφιχτά στην αγκαλιά σας.
Jamie Ford, συγγραφέας

Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον 21 χώρες

Μπεστ σέλερ των New York Times