close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ - Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ
12,00 € 10,80 €
κερδίστε 1,20 €
Διαθέσιμο - συνήθως αποστέλλεται εντός τριών εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
085.2643
Βάρος :
0.552 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
17x24
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
246
Barcode :
9789604579051
ISBN :
978-960-457-905-1
Ετος κυκλοφορίας :
2018

Περιγραφή

Προσευχή είναι η συνομιλία του πιστού ανθρώπου με τον Θεό. Λέγεται ότι, όταν ένας πιστός άνθρωπος προσεύχεται, τότε ο Θεός με αγάπη κατεβαίνει από τον ουρανό και στέκεται απέναντί του. Ακούει τα αιτήματα που Του υποβάλλει και όσα είναι ευσεβή και άξια, όσα με ειλικρίνεια αναφέρονται στη σωτηρία, τη δική του και των άλλων ανθρώπων, γίνονται δεκτά και ικανοποιούνται.
Αλλά αν κάθε προσευχή περιλαμβάνει σκέψεις ευσεβείς εκείνου που προσεύχεται προς τον Θεό, η Κυριακή προσευχή είναι το υπόδειγμα των προσευχών, γαιτί μας την παρέδωσε ο Ίδιος ο Κύριος και γι' αυτό λέγεται Κυριακή Προσευχή.
Είναι το υπόδειγμα των Προσευχών. Με συντομία περιλαμβάνει όλα τα αιτήματα των πιστών ανθρώπων και για την παρούσα και για την αιώνιαζωή τους. Οι πιστοί ζητούν από Εκείνον, που αληθινά τους αγαπά, από τον Ουράνιο Πατέρα τους, να τους χαρίσει τη δύναμη αν αποδεικνύουν με την άγια ζωή τους ότι ο Θεός τους είναι ο μόνος Αληθινός και 'Αγιος Θεός, και γι' αυτό όλοι οι άνθρωποι μόνον σ' Αυτόν πρέπει να πιστεύουμε και το θέλημά Του να εκτελούμε, ώστε να εξαπλωθεί σε όλη τη γη η Βασιλεία Του και μόνο το θέλημά Του να πραγματοποιείται από όλους τους ανθρώπους,όπως γίνεται και στον Ουρανό από τους Αγγέλους.
Ελπίζω οι φτωχικές σκέψεις του ταπεινού αυτού πονήματός μου να μας βοηθήσουν, ώστε όλοι στην παρούσα ζωή μας να ικανοποιούμε το θέλημα του Κυρίου μας και να γίνουμε άξιοι να κερδίσουμε τη σωτηρία μας.