close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΠΑΩ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
18,32 € 6,00 €
κερδίστε 12,32 €
Διαθέσιμο - Συνήθως αποστέλλεται εντός πέντε εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
063.6524
Βάρος :
0.422 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21x29
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
128
Barcode :
9789602997420
ISBN :
978-960-299-742-0
Ετος κυκλοφορίας :
2009

Περιγραφή

Το διαδραστικό βιβλίο "Πάω Νηπιαγωγείο" και το συνοδευτικό CD απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, καθώς και σε παιδιά που παρουσιάζουν μαθησιακές δυσκολίες.
Προσφέρει με τρόπο παιχνιώδη, διασκεδαστικό, αλλά ταυτόχρονα συστηματικό, τις βασικές γνώσεις γραφής-ανάγνωσης και αρίθμησης.
Οδηγεί μεθοδικά, εύκολα και ευχάριστα το παιδί στη γνώση, αξιοποιώντας τις ικανότητες, τα ενδιαφέροντα και τις προϋπάρχουσες εμπειρίες του.
Πλούσιο σε ερεθίσματα, με εντυπωσιακή και ιδιαίτερα λειτουργική εικονογράφηση και με τη βοήθεια της ειδικά σχεδιασμένης γραμματοσειράς κεντρίζει το ενδιαφέρον των παιδιών και δημιουργεί διάθεση για γνώση.
Το μέγεθος της σελίδας και των γραμμάτων, η μορφή εκτύπωσης, τα χρώματα και γενικότερα η αισθητική του δημιουργούν ένα ευχάριστο, ελκυστικό και φιλικό βιβλίο στα χέρια των παιδιών, που προσφέρει γνώσεις και αναπτύσσει δεξιότητες.
Είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο, βασισμένο στις σύγχρονες ανάγκες των παιδιών και τις νέες τεχνολογίες, με κύριο στόχο την ομαλή μετάβαση των νηπίων στο δημοτικό και τη σωστή πρώτη επαφή τους με τον υπολογιστή.
Αποτελείται από:
- Το βιβλίο "Πάω Νηπιαγωγείο", χωρισμένο σε δύο μέρη. 1ο μέρος: "Πάω Νηπιαγωγείο - Μαθαίνω τα Γράμματα", με το οποίο τα παιδιά μαθαίνουν να αναγνωρίζουν, να διαβάζουν και να γράφουν τα 24 γράμματα της αλφαβήτας, κεφαλαία και μικρά. 2ο μέρος: "Πάω Νηπιαγωγείο - Μαθαίνω τους Αριθμούς", με το οποίο τα παιδιά μαθαίνουν να αναγνωρίζουν και να γράφουν τους αριθμούς από το Ο έως και το 20, την πληθυκότητα και την αξία των αριθμών και τη χρήση των συνόλων.
- 15 θέματα για συζήτηση με θεματικές ενότητες οι οποίες αποτελούν αυτόνομο-ανεξάρτητο υλικό, το οποίο μπορεί να διαχωριστεί ανά θέμα και μετά την επεξεργασία του, να αναρτηθεί στην τάξη. Περιέχονται θέματα όπως: Προστατεύω το Περιβάλλον, η 'Ανοιξη, τα Γενέθλια μου, το Πολυτεχνείο κ.α., τα οποία βοηθούν τα παιδιά να εξερευνήσουν το περιβάλλον, το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον, να καλλιεργήσουν τον προφορικό λόγο και να διαμορφώσουν αξίες και στάσεις.
- Ένα παζλ με θέμα τον βυθό της θάλασσας, το οποίο κόβουν και διαμορφώνουν τα ίδια τα παιδιά.
- Μια σειρά από αυτοκόλλητα που χρησιμοποιούνται στις ασκήσεις της Γλώσσας και των Μαθηματικών, από τα οποία τα παιδιά παίρνουν, κόβουν και κολλούν εικόνες, γράμματα, λέξεις και αριθμούς, όπου χρειάζεται.
- Και τέλος, το CD που περιέχει διαδραστικές ασκήσεις με τη μορφή παιχνιδιού, οι οποίες συνδέονται με τις αντίστοιχες ενότητες του βιβλίου, καθώς επίσης και θέματα ζωγραφικής για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.


Συχνά αγοράζονται μαζί