close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ
13,44 € 12,10 €
κερδίστε 1,34 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 7 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
011.4062
Βάρος :
0.269 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21χ14
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
239
Barcode :
9789604843466
ISBN :
978-960-484-346-6
Ετος κυκλοφορίας :
2012

Περιγραφή

Από τη μεγάλη κρίση του 2008 και μετά, ο κόσμος δεν είναι πια ο ίδιος. Οι κανόνες, που διέπουν την αποταμίευση και την σοφή διαχείριση των οικονομικών της οικογένειας, έχουν ανατραπεί. Η διαχείριση της περιουσίας του καθενός μας, μικρής ή μεγάλης, έχει γίνει δύσκολη υπόθεση. Πάνε πια οι ωραίες εποχές που ο "συνετός οικογενειάρχης" επένδυε με σωφροσύνη τις αποταμιεύσεις της οικογένειας, μοιράζοντάς τις σε ακίνητα, καταθέσεις, μετοχές κλπ., προσδοκώντας την ασφαλή διατήρηση της περιουσίας του, καθώς και την ανάπτυξή της με τα χρόνια...

Τώρα όλα είναι ρευστά! Η μεγάλη κρίση άλλαξε συνήθειες και, κυρίως, βεβαιότητες. Οι αξίες επαναπροσδιορίζονται, οικονομικοί κανόνες πολλών γενεών έπαψαν να ισχύουν. Παράδειγμα: "Από τα ακίνητα δεν έχασε ποτέ κανείς". Η εμπιστοσύνη στο σύστημα έχει τρωθεί!

Ο Γάλλος συγγραφέας Μαρκ Φιορεντινό, με τεράστια αποδεδειγμένη εμπειρία στο χώρο των χρηματοικονομικών συμβουλών, αποφάσισε να βοηθήσει. Στο βιβλίο αυτό εξηγεί τη δική του συνταγή. Με πρόλογο και επιμέλεια του οικονομικού αναλυτή του "Σκάι" και της "Καθημερινής" Μπάμπη Παπαδημητρίου, δίνει με χιούμορ, στον καθένα που ψάχνει να επενδύσει από 1.000 ως 1.000.000 ευρώ, ξεκάθαρες και αξιόπιστες συμβουλές.

Εισαγωγή: Μπάμπης Παπαδημητρίου. "Εξηγήσεις για όσα ισχύουν στην ελληνική αγορά": Ευγενία Τζώρτζη. Χορηγός: Interamerican.
Συγγραφέας

Fiorentino, Marc

O Marc Fiorentino είναι ειδικός των χρηματοπιστωτικών αγορών. Έχοντας την διεύθυνση τραπεζών αμερικανικών συμφερόντων στην Ευρώπη για δεκαπέντε χρόνια, δημιούργησε τη δική του χρηματιστηριακή εταιρεία το 1999 και μια ιστοσελίδα με σκοπό την παροχή συμβουλών για οικονομικές επενδύσεις, το 2007. Έχοντας την ευθύνη του editorial στην ΒFM και στην Tribune, παρεμβαίνει αρκετά συχνά στα ΜΜΕ με αναλύσεις για την οικονομική κρίση και με προβλέψεις για τις αγορές. Το βιβλίο "Οι χρηματιστές ποτέ δεν πεθαίνουν" είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.