close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
10,60 € 7,42 €
κερδίστε 3,18 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή) - Λόγω των νέων μέτρων, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις

Κωδικός είδους :
003.1382
Βάρος :
0.247 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
132
Barcode :
9789600336030
ISBN :
960-03-3603-2
Ετος κυκλοφορίας :
2003

Περιγραφή

Τα παραμύθια αποτελούν ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο εκπαίδευσης στη ζωή. Βοηθούν το παιδί να αναπτυχθεί, είναι παιχνίδι, θεραπεία, τροφή για τη συγκινησιακή του ευφυΐα.
Ποια παραμύθια όμως να διηγούμαστε και γιατί;
"Μια φορά κι έναν καιρό ήταν..." Και σήμερα είναι ακόμη. Τα παραμύθια δεν έχουν εποχή, ούτε και η ευχαρίστηση του παιδιού, τόσο του σημερινού όσο και του παιδιού τού χθες, να ακούει τη διήγησή τους.
Τα παραμύθια παρουσιάζουν πάντα κάποια προβλήματα (δοκιμασίες που πρέπει να ξεπεραστούν, εμπόδια που πρέπει να υπερπηδηθούν), στα οποία το παιδί αναγνωρίζει τον εαυτό του και κάποιες λύσεις που αποδέχεται με χαρά. Προβλήματα και λύσεις που του "μιλούν" στην πιο απλή γλώσσα, αλλά και σ' αυτήν που του ταιριάζει περισσότερο, τη γλώσσα της φαντασίας. Όπου οι Κακοί είναι πραγματικά κακοί και οι Καλοί πραγματικά καλοί. Και, κυρίως, νικητές. [...]


Συχνά αγοράζονται μαζί
Συγγραφέας

Santagostino, Paola

Η Πάολα Σανταγκοστίνο, ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια, έχει γράψει πολυάριθμα βιβλία και άρθρα σχετικά με τις ψυχοσωματικές διαταραχές. Έχει ασχοληθεί ειδικότερα με το παραμύθι τόσο ως θεραπεία, εργαλείο γνώσης και προσωπικής εξέλιξης, όσο και ως τεχνική του επιχειρησιακού problem solving. Συνεργάζεται με το περιοδικό "Tutto" ως ειδική στα προβλήματα της εφηβικής ηλικίας.