close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΡΟΛΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ - ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΛΑΡΟΣ
14,00 € 12,60 €
κερδίστε 1,40 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
108.0000
Βάρος :
0.341 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
238
Barcode :
9789606260483
ISBN :
978-960-626-048-3
Ετος κυκλοφορίας :
2018

Περιγραφή

Στα κοινωνικά δίκτυα, ακόμα και μια νυχτερίδα μπορεί να ονειρεύεται πως μια μέρα θα γίνει γλάρος.
Ο 'Αρης νιώθει την ανάγκη μιας αλλαγής στη ζωή του, αλλά η ατολμία του δεν τον αφήνει να προχωρήσει ούτε καν σε ένα απλό αίτημα φιλίας προς την αγαπημένη του Ναταλία.
Οι φίλοι του, Μιχάλης και Αντρέας, που εργάζονται σε μία εταιρία επικοινωνίας υπό την καθοδήγηση του κυρίου Παπαπέτρου, ενός ανθρώπου που μπόρεσε να δραπετεύσει κάποτε προς μια νέα ζωή, είναι αυτοί που του αποκαλύπτουν την πραγματικότητα του διαδικτύου -μια πραγματικότητα που στηρίζεται περισσότερο σε ερμηνείες και συναισθήματα, παρά σε γεγονότα. Κρυφά προσωπεία, επίπλαστες σημαντικότητες, επικαιρότητα, πολιτική και ζωές ανθρώπων που χάθηκαν για πολλά χρόνια, συμπορεύονται, συναντώνται και συγκρούονται στον εικονικό και τον πραγματικό κόσμο.
Στη δαιδαλώδη σπηλιά των κοινωνικών δικτύων, όπου η αντίληψη είναι συχνά μία κατάσταση μυθοπλασίας, όλοι τους είναι συνδεδεμένοι με τρόπους που μόνο το σύμπαν μπορεί να αποκαλύψει. Ένα σύμπαν που, στην περίπτωσή τους, λέγεται Zoe και μοιάζει με νυχτερίδα που ανακάλυψε κάποτε την έξοδο της σπηλιάς κι αποφάσισε να γίνει γλάρος.