close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
8,86 € 7,97 €
κερδίστε 0,89 €
Εξαντλημένο

Κωδικός είδους :
019.4060
Βάρος :
0.404 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
24χ17
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
214
Barcode :
9789606621635
ISBN :
978-960-6621-63-5
Ετος κυκλοφορίας :
2008

Περιγραφή

Κάθε εγκληματίας που εγκαταλείπει τον τόπο του εγκλήματος αφήνει πίσω του κάτι από τον εαυτό του. Τα ίχνη αυτά γίνονται η καταδίκη του από τη στιγμή που οι εγκληματολόγοι-ερευνητές αρχίζουν να ξεσκεπάζουν τα στοιχεία που κρύβονται στις σταγόνες αίματος και στο DNA. Το βιβλίο αυτό αποκαλύπτει τα μυστικά των εγκληματολόγων-ερευνητών και παρουσιάζει τις πιο προηγμένες επιστημονικές μεθόδους αστυνομικής έρευνας.

Στις σελίδες του θα ανακαλύψετε:
- πώς συλλέγονται και αναλύονται τα στοιχεία
- ποιες ενδείξεις μπορούν να βρεθούν στον τόπο του εγκλήματος και πάνω στο ίδιο το πτώμα
- τι συμβαίνει στη διάρκεια της αυτοψίας
- πώς προσδιορίζουν οι ιατροδικαστές την ώρα και τα αίτια του θανάτου
- πώς μπορεί να καταρριφθεί ένα φαινομενικά ακλόνητο άλλοθι με τη βοήθεια του DNA, της τοξικολογίας, της ανάλυσης των μικροσκοπικών ιχνών και της εντομολογίας
- πώς έχει βοηθήσει η επιστήμη της εγκληματολογίας στη δικαίωση αθώων ανθρώπων που καταδικάστηκαν άδικα και στην αποκάλυψη σοβαρών κακοδικιών
- ένα πλήθος από πραγματικές υποθέσεις, παρμένες από τα αρχεία της αστυνομίας από όλο τον κόσμο, πολλές από τις οποίες βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Ο δημοσιογράφος Πολ Ρόλαντ εξετάζει όλες τις βασικές κατηγορίες εγκλημάτων και αναλύει όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, παρουσιάζοντας συναρπαστικές ιστορίες αληθινών εγκλημάτων, πρόσφατων αλλά και πιο παλιών.
Συγγραφέας

Roland, Paul

Ο Πολ Ρόλαντ είναι ανεξάρτητος αρθρογράφος και κριτικός σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά. Επίσης έχει γράψει περισσότερα από 25 βιβλία, ανάμεσά τους και το πολύ πετυχημένο "Στον τόπο του εγκλήματος".