close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
5,00 € 4,50 €
κερδίστε 0,50 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
005.5194
Βάρος :
0.223 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
134
Barcode :
9789606890994
ISBN :
978-960-6890-99-4
Ετος κυκλοφορίας :
2019

Περιγραφή

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι σταχυολογήματα μιας πνευματικής κόρης του Αγίου Πορφυρίου από βιβλία που έχουν γραφεί γι' αυτόν.
Τα καταγραφόμενα δεν είναι πάντοτε κατά λέξη μεταφορά των λόγων του Αγίου, όμως αποδίδουν με ακρίβεια κατά το δυνατόν το νόημά τους. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα δεύτερο Ανθολόγιο, κοντά στο «Ανθολόγιο Συμβουλών» του Αγίου, όπου μπορούμε να μπούμε και να χαρούμε τα ανοιξιάτικα χρώματα, τη φυσική λάμψη και τη λεπτή πνευματική ευωδιά των λουλουδιών. Αν θέλετε, μπορείτε να συνθέσετε τη δική σας, προσωπική ανθοδέσμη, επιλέγοντας αυτά που ιδιαίτερα σας συγκινούν και σας εμπνέουν. Πάντως είναι επιτακτική ανάγκη να τονιστεί ότι ο λόγος του Αγίου Πορφυρίου εκφράζει, σε ορισμένες περιπτώσεις, ιδιαίτερες προσωπικές συμβουλές, που θα ήταν μέγα σφάλμα να εφαρμοσθούν από όλους. Είναι σαν το φάρμακο που δίνει ο σοφός γιατρός ξεχωριστά, ανάλογα με τον ασθενή και την ασθένεια. Θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε ότι οι λόγοι του μας δίνουν ένα γενικό πνευματικό πλαίσιο, μέσα στο οποίο μπορούμε να ανακαλύψουμε την περίπτωσή μας και με την προσευχή και την κατάλληλη πνευματική καθοδήγηση να πορευθούμε πνευματικά.
Η κατάταξη του υλικού έγινε σε δύο ενότητες. Η πρώτη περιλαμβάνει λόγους και συμβουλές που αναφέρονται στο γάμο, στη συζυγία, στους γονείς, στα παιδιά και γενικά στην οικογένεια. Ενώ η δεύτερη είναι σταχυολογήματα που αφορούν διάφορα θέματα της εν Χριστώ ζωής μας, όπως: αγάπη, άγχος, θλίψεις, ειρήνη, προσευχή, ταπείνωση, θεία χάρη.
Είθε οι ευχές της Παναγίας Μητέρας μας και του Αγίου Πορφυρίου να μας συνοδεύουν και να μας σκεπάζουν όλους μας, μέρα και νύχτα, όπου και όπως είμαστε κάθε φορά, μέχρι την τελευταία μας πνοή. Αμήν.

Για να γράψετε την κριτική σας θα πρέπει να συνδεθείτε ως χρήστης συμπληρόνωντας την διπλανή φόρμα..

Ξεχάσατε τον κωδικό;
Νέος λογαριασμός;

Χρήστης
Κωδικός