close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
16,00 € 14,40 €
κερδίστε 1,60 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός δέκα εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
011.4515
Βάρος :
0.564 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
448
Barcode :
9789605864415
ISBN :
978-960-586-441-5
Ετος κυκλοφορίας :
2023

Περιγραφή

Οι εξελίξεις στον χώρο της οικονομίας είναι πλέον ραγδαίες. Έχουν ενσκήψει νομισματικές, πετρελαϊκές (ενεργειακές) και επισιτιστικές κρίσεις, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί τεράστια ελλείμματα στους προϋπολογισμούς των κρατών. Μαζί με την υγειονομική κρίση του κορονοϊού, όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα κλίμα αβεβαιότητας και συνταρακτικών αλλαγών. Συνεπώς, η επιχειρηματικότητα βρίσκεται σε μια κατάσταση συνεχούς επαγρύπνησης, στην οποία η συμβουλευτική επιχειρήσεων αρκετές φορές καλείται να συνδράμει αναζητώντας διεξόδους.
Το παρόν βιβλίο εξετάζει τον σημαντικό κλάδο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, κάνοντας μια καταγραφή και περιγραφή των ζητημάτων με τα οποία αυτή ασχολείται, αλλά και των ρόλων που μπορεί να αναλάβει ο σύμβουλος. Ο συγγραφέας παρουσιάζει συμβουλευτικές επιχειρήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, εμφανίζει στοιχεία για το επάγγελμα του συμβούλου και καταγράφει περιπτώσεις παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε διαφορετικά πεδία και λειτουργίες των οργανισμών.

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται ερωτήσεις, ασκήσεις, μελέτες περίπτωσης και θέματα για συζήτηση, ώστε να συνδεθεί η θεωρία με την πράξη.