close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ -ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ
27,37 € 24,63 €
κερδίστε 2,74 €
Εξαντλημένο

Κωδικός είδους :
010.7342
Βάρος :
0.47 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
29χ21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
145
Barcode :
9789603872870
ISBN :
960-387-287-3
Ετος κυκλοφορίας :
2004
Ηλικία :
από 6 έως 13

Περιγραφή

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελεί το πρώτο μέρος από μια σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων για παιδιά από 6 έως και 13 ετών με αντικείμενο την Πληροφορική και είναι κατάλληλο ώστε να υποστηρίξει τους μικρούς μαθητές στην παρακολούθηση των προγραμμάτων σπουδών του διπλώματος Cambridge ICT Starters.
Είναι ένα ταξίδι στον κόσμο της διαχείρισης της πληροφορίας, της γνώσης και της επικοινωνίας. Είναι ένα εργαλείο που προσπαθεί να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν σωστά τι είναι πληροφορική. Ποιος είναι ο πραγματικός στόχος και πως μπορούν να την αξιοποιήσουν για να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη.
Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου αυτού, τα παιδιά θα μάθουν τι είναι ο υπολογιστής, ποια είναι τα βασικά προγράμματα που χρησιμοποιούνται στην καθημερινότητα και το βασικότερο τι δεν είναι πληροφορική.
Η πληροφορική δεν είναι το παιχνίδι με τους φίλους, δεν είναι οι φίλοι, δεν είναι η οικογένεια, δεν είναι η προσωπική επαφή. Είναι ένα εργαλείο και τίποτε παραπάνω. Ένα εργαλείο που με σωστή χρήση μπορεί να τους εξοικονομήσει χρόνο για να ζήσουν καλύτερα. Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα δείτε από κοντά διαβάζοντας τις σελίδες αυτού του βιβλίου.