close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ
14,35 € 12,92 €
κερδίστε 1,44 €
Διαθέσιμο - συνήθως αποστέλλεται εντός πέντε εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
002.5028
Βάρος :
0.38 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
272
Barcode :
9789606530753
ISBN :
978-960-653-075-3
Ετος κυκλοφορίας :
2020

Περιγραφή

Το παγκόσμιο best seller που βασίζεται σε αρχές της ψυχολογίας οι οποίες αποδεδειγμένα οδηγούν στην επιτυχία.

Το βιβλίο Τα Μυστικά της Θετικής Σκέψης προσφέρει μια απλή και πρακτική προσέγγιση για να πετύχετε στη ζωή. Παρέχει αποτελεσματικές μεθόδους βήμα βήμα και τεχνικές νοερής απεικόνισης που θα βοηθήσουν τους αναγνώστες να εξατομικεύσουν στόχους, να πιστέψουν στη δύναμη της δημιουργικότητας, να ξεπεράσουν παλιές πεποιθήσεις και περιορισμούς, και να μετατρέψουν τη θετική σκέψη σε πράξη.

O Dr. Robert Anthony έχει γράψει περισσότερα από δεκαπέντε βιβλία και στα τριάντα χρόνια της καριέρας του έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο να ανακαλύψουν τα μυστικά της επιτυχίας.

Ένα υπέροχο βιβλίο που μας διδάσκει πώς να πετύχουμε μια θετική στάση ζωής αφήνοντας πίσω μας παλιές πεποιθήσεις. Επίσης, μας μαθαίνει πώς να ξεπερνάμε τις αντιξοότητες και να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε. Πρόκειται για ένα βιβλίο-έμπνευση που πρέπει να διαβάσετε.
Unbounded Wisdom
Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχω βρει σχετικά με το πώς να δημιουργήσεις τη ζωή που θέλεις. Δεν σου δείχνει απλώς τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, αλλά σε καθοδηγεί με στρατηγικές και δοκιμασμένες τεχνικές. Εξηγεί πώς να χρησιμοποιήσεις θετικές δηλώσεις, προθέσεις, οραματισμούς και πολλά άλλα.
Self-improvementtools.com
Έχει τη δυναμική να γίνει το πιο επιδραστικό βιβλίο για την επιτυχία που έχετε διαβάσει ποτέ. Ο Dr. Anthony προτείνει στρατηγικές που αλλάζουν τη ζωή με εξαιρετικό και απλό τρόπο.
Peggy McColl, συγγραφέας του best seller των New York Times Your Destiny Switch

Μετάφραση: Χρήστος Μπαρουξής