close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ
15,92 € 14,33 €
κερδίστε 1,59 €
Εξαντλημένο

Κωδικός είδους :
011.3654
Βάρος :
0.259 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21χ14
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
172
Barcode :
9789608386815
ISBN :
978-960-8386-81-5
Ετος κυκλοφορίας :
2008

Περιγραφή

Καλός λογιστής είναι εκείνος που μπορεί να ντύσει όμορφα μία γυναίκα (επιχείρηση). Καλός αναλυτής είναι εκείνος που καταφέρνει να την ξεντύσει χωρίς να... θυμώσει!

Στόχος αυτής της έκδοσης δεν είναι οι λογιστές. Είναι όλοι εκείνοι που επιχειρούν κατά καιρούς, για το δικό του λόγο ο καθένας, να αποκρυπτογραφήσουν τις λογιστικές καταστάσεις μιας επιχείρησης προκειμένου να εντοπίσουν την αλήθεια που τους ενδιαφέρει. 'Αλλωστε, για να διαβάσεις και για να αναλύσεις τα στοιχεία της χρηματοοικονομικής πολιτικής και τα χρηματοοικονομικά προγράμματα μιας επιχείρησης, υπάρχουν τουλάχιστον δύο διαφορετικοί δρόμοι. Ο ένας από αυτούς είναι μέσω εσωτερικής πηγής (πρόσβαση στην ίδια την επιχείρηση) και ο άλλος μέσω των στοιχείων που δίνει κατά καιρούς στη δημοσιότητα η επιχείρηση που μας ενδιαφέρει. Εμείς, σε αυτό το βιβλίο, ακολουθούμε τη διαδρομή του εξωτερικού αναλυτή. Εκείνου που βρίσκεται αντιμέτωπος με κύμα πληροφοριών κοινής λήψης και καλείται να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα.
Συγγραφείς

Ανδριανόπουλος, Γιώργος

Ο Γιώργος Ανδριανόπουλος διετέλεσε διοικητικό στέλεχος με εμπειρία σε ελληνικούς, πολυεθνικούς και κυβερνητικούς οργανισμούς στους κλάδους αερομεταφορών, καταναλωτικών προϊόντων, της αυτοκινητοβιομηχανίας και των ΜΜΕ. Σήμερα ασκεί τη Διεύθυνση Εμπορικής Ανάπτυξης των ραδιοφωνικών σταθμών Real FM, Real FM Θεσσαλονίκης, της εφημερίδας "Real News" καθώς και την Οικονομική Διεύθυνση των τριών μέσων.

Χατζηνικολάου, Στέργιος

Ο Στέργιος Χατζηνικολάου γεννήθηκε το 1965. Σπούδασε οικονομικά στην Ανωτάτη Εμπορική και ασκεί το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Έχει εργαστεί στο οικονομικό και χρηματιστηριακό ρεπορτάζ σε εφημερίδες ("Πρωινή Νέας Υόρκης", "Ημερησία", "Έξυπνο Χρήμα", "Αγελιοφόρος Θεσσαλονίκης") και σε περιοδικά (ελληνική έκδοση "Newsweek", "Οικονομική Επιθεώρηση"). Από το 1995 έως και τον Σεπτέμβριο του 2007 εργαζόταν στην "Ημερησία" στην οποία τα τελευταία χρόνια διετέλεσε υπεύθυνος έκδοσης της "Η" του Σαββατοκύριακου και στη συνέχεια αρχισυντάκτης του επιχειρηματικού της τμήματος. Από τον Σεπτέμβριο του 2007 ανέλαβε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην Real Fm A.E. και στην Real Group A.E.