close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙ
15,15 € 13,64 €
κερδίστε 1,52 €
Εξαντλημένο

Κωδικός είδους :
003.1861
Βάρος :
0.45 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
24χ17
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
272
Barcode :
978960543191
ISBN :
960-543-191-2
Ετος κυκλοφορίας :
2006

Περιγραφή

To βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές που έχουν στόχο την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας. Ήρθε να καλύψει το κενό που υπάρχει λόγω της έλλειψης αποτελεσματικής καθοδήγησης στον τομέα του επαγγελματικού προσανατολισμού.
Στο βιβλίο αυτό λαμβάνονται υπόψη δύο παράγοντες: α) οι έμφυτες κλίσεις και β) οι επαγγελματικές προτιμήσεις των μαθητών. Οι παράγοντες αυτοί δεν συμπίπτουν πάντοτε.
Η διερεύνηση των κλίσεων και των επαγγελματικών ενδιαφερόντων γίνεται με δύο ομάδας τεστ.
- Στην πρώτη ομάδα γίνεται η διάγνωση των χαρακτηριστικών της προσωπικότητας του μαθητή τα οποία σχετίζονται με την επαγγελματική του φυσιογνωμία (πρακτικός, κοινωνικός, ερευνητικός, καλλιτεχνικός, επιχειρηματικός και οργανωτικός). Μετά τη συμπλήρωση της πρώτης ομάδας τεστ, ο μαθητής μπορεί να δει στους Πίνακες των Σχολών ποιες από αυτές ταιριάζουν στις κλίσεις του.
- Κατόπιν συμπληρώνονται δύο τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων στα οποία εκδηλώνεται η προτίμηση του μαθητή για τα αντικείμενα των σχολών ΑΕΙ και ΤΕΙ. Έτσι μπορεί ο μαθητής να εντοπίσει ποιες από τις Σχολές ταιριάζουν με τα επαγγελματικά του ενδιαφέροντα.
Με την προϋπόθεση ότι οι απαντήσεις θα είναι ειλικρινείς, πιστεύουμε ότι η παρούσα εργασία θα αποτελέσει ένα χρήσιμο βοήθημα για τους νέους στην αναζήτηση των σχολών που τους ταιριάζουν.

(από τον πρόλογο των συγγραφέων του βιβλίου)

Για να γράψετε την κριτική σας θα πρέπει να συνδεθείτε ως χρήστης συμπληρόνωντας την διπλανή φόρμα..

Ξεχάσατε τον κωδικό;
Νέος λογαριασμός;

Χρήστης
Κωδικός


Συχνά αγοράζονται μαζί