close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ




20,90 € 18,81 €
κερδίστε 2,09 €
Διαθέσιμο - Συνήθως αποστέλλεται σε 1 με 5 εργάσιμες ημέρες





Κωδικός είδους :
102.0691
Βάρος :
0.535 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
28x20
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
176
Barcode :
9789606358081
ISBN :
978-960-635-808-1
Ετος κυκλοφορίας :
2024

Περιγραφή


Είναι γεγονός ότι τα παιδιά και οι έφηβοι στις μέρες μας αγχώνονται περισσότερο από ποτέ! Στη χώρα μας, περίπου 15 στα 100 παιδιά αντιμετωπίζουν δυσκολίες με το άγχος τους, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στους εφήβους μεγαλώνει θεαματικά.

Το «Μεγάλο Βιβλίο της Ανησυχίας» επιχειρεί να εξηγήσει με απλά και κατανοητά λόγια τι είναι το άγχος και το στρες, και να εξοπλίσει τα παιδιά και τους εφήβους με τους μηχανισμούς που θα τους επιτρέψουν να τα ελέγξουν!

Η λέξη-κλειδί για τη διαχείριση του άγχους είναι η ενσυνειδητότητα, η ικανότητά μας να παρατηρούμε συνειδητά όσα ζούμε την παρούσα στιγμή. Η εξοικείωση με την ενσυνειδητότητα έχει πολλά οφέλη:

• αυξημένη αυτοπεποίθηση,
• μεγαλύτερη συγκέντρωση προσοχής,
• καλύτερη ποιότητα ύπνου,
• μειωμένη παρορμητικότητα και υπερκινητικότητα,
• λιγότερα προβλήματα διαχείρισης θυμού,
• ανεπτυγμένες κοινωνικές δεξιότητες,
• αίσθηση ευεξίας και χαράς.

Το βιβλίο της Αρετής ?όνου είναι το πρώτο στην Ελλάδα που αξιοποιεί την επιστημονικά τεκμηριωμένη μέθοδο MBSR για τη μείωση και τη ρύθμιση του στρες μέσω της ενσυνειδητότητας.
Η συναρπαστική αφήγηση, οι κατατοπιστικές εικόνες και οι ευχάριστες ασκήσεις και δραστηριότητες βοηθούν τους –μικρούς και μεγάλους– αναγνώστες να μάθουν να αντιμετωπίζουν τη ζωή με αυτοκυριαρχία, αισιοδοξία, εσωτερική δύναμη και αποτελεσματικότητα!

Ένα πολύτιμο εργαλείο που δίνει σε γονείς, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες ψυχικής υγείας τα απαραίτητα εφόδια για να κατανοήσουν και να βοηθήσουν τα παιδιά να διαχειριστούν το άγχος τους και να απολαύσουν το υπέροχο ταξίδι τους προς την ωρίμαση!