close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΥΡΟ ΨΑΡΙ
10,00 € 9,00 €
κερδίστε 1,00 €
Διαθέσιμο - συνήθως αποστέλλεται εντός πέντε εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
062.9150
Βάρος :
0.134 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x20,5
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
88
Barcode :
9789601435503
ISBN :
978-960-14-3550-3
Ετος κυκλοφορίας :
2020

Περιγραφή

Το Μικρό Μαύρο Ψάρι μπορεί να είναι μικρό, έχει όμως μεγάλα ερωτήματα για τον κόσμο και είναι αποφασισμένο να βρει τις απαντήσεις σε αυτά. Ενώ όλα τα άλλα ψάρια στο ρεύμα ακολουθούν το ένα το άλλο, φοβισμένα μπροστά στο διαφορετικό, το Μικρό Μαύρο Ψάρι κολυμπά πέρα από το ρεύμα για να ανακαλύψει τον κόσμο. Στην περιπέτειά του βλέπει πολλά θαυμάσια και όμορφα πράγματα, αντιμετωπίζει κινδύνους και τελικά συναντά την απόλυτη πρόκληση... Μια ιστορία για τις προκλήσεις της ζωής και για όσους τολμούν να κάνουν αυτό που προστάζει η καρδιά τους.

Στο βιβλίο του Samad Behrangi το Μικρό Μαύρο Ψάρι, που ζει σε ένα ρεύμα, διψά για κάτι διαφορετικό. Έτσι, ξεκινάει να ανακαλύψει τον κόσμο σ’ ένα ταξίδι αφύπνισης. Στην πορεία το ταξίδι αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από απλή περιπέτεια: Είναι το μονοπάτι που οδηγεί στη σοφία, στο θάρρος, στην ευαισθητοποίηση και στη μελέτη περίπλοκων κοινωνικών σχέσεων. Πρόκειται για ένα βήμα έξω από τα όρια μιας εγωκεντρικής ζωής, με παιδαγωγική αξία, καθώς δείχνει την πορεία προς την ελευθερία, την ισότητα και τη δικαιοσύνη.

Ένα βιβλίο για μικρούς και μεγάλους αναγνώστες. Αυτή η υπέροχη ιστορία μπορεί να μας εμπνεύσει και να μας ενθαρρύνει να ονειρευόμαστε και να σκεφτόμαστε θετικά. Η αναζήτηση και η εκπλήρωση των στόχων μας αποτελούν βασική ανάγκη στη ζωή μας.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
- Βραβείο Hans Christian Andersen
- Πρώτο Βραβείο Εικονογράφησης,
Δ Διεθνής Έκθεση, Μπολόνια
- Honorary Diploma,
Bratislava Biannual, Τσεχοσλοβακία

Εικονογράφηση: Farshid Mesghali
Μετάφραση:Γιώτα Λιβάνη


Συχνά αγοράζονται μαζί