close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΚΑΙ Ο ΘΗΣΕΑΣ
8,90 € 8,01 €
κερδίστε 0,89 €
Διαθέσιμο - συνήθως αποστέλλεται εντός πέντε εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
169.3784
Βάρος :
0.104 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21χ17
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
32
Barcode :
9786188205161
ISBN :
978-618-82051-6-1
Ετος κυκλοφορίας :
2015

Περιγραφή

Τα μουγκρητά ακούγονταν τώρα πιο δυνατά και πιο άγρια και ο Θησέας ακολουθούσε τον ήχο που θα τον οδηγούσε στο τέρας. Τα λόγια της μούσας δεν έφευγαν από το μυαλό του όσο προχωρούσε και πλησίαζε:
''Ο αληθινός άνθρωπος είναι αυτός που έχει τον έλεγχο της αναπνοής του. Αν δεν μπορείς να ελέγξεις την αναπνοή σου, δεν μπορείς να ελέγξεις τίποτα''.
Συγγραφέας

Παπαϊωάννου, Έλενα

Η Έλενα Παπαϊωάννου γεννήθηκε στη Βέροια και ζει στη Θεσσαλονίκη με το σύζυγο της και τα δυο τους παιδιά. Η πίστη της στην δύναμη της αυτοθεραπείας του ανθρώπινου οργανισμού την οδήγησε στο μονοπάτι της αναζήτησης της αλήθειας. Μελέτησε φυσιολογία, ανατομία, παθολογία και εκπαιδεύτηκε στην Ιρλανδία παίρνοντας το 2010 Πτυχίο Εξειδικευμένου Σύμβουλου Αναπνοής. Εφαρμόζοντας στη ζωή της τις αρχές που διδάχθηκε, αποκόμισε σημαντικά αποτελέσματα στην υγεία τη δική της και των παιδιών της. Το γεγονός αυτό την οδήγησε να επεκτείνει τις σπουδές της. Το 2011 πήρε το δεύτερο δίπλωμα της, ως Βuteyko Μethod Specialist από την CLINICA BUTEYKO MOSCOW. Μεταφέρει τις γνώσεις της με ομιλίες, σεμινάρια και συνεδρίες. 'Ανθρωποι που έχουν ακολουθήσει τις συμβουλές της έχουν δει σημαντική βελτίωση στην υγεία τους και έχουν μια καινούργια προσέγγιση της ζωής και της υγείας μέσα από την αυτοθεραπεία.