close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΩΝ ΡΗΜΑΤΩΝ (ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ)
28,29 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή) - Λόγω των νέων μέτρων, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις

Κωδικός είδους :
069.7204
Βάρος :
0.135 kg
Κατασκευαστής :
Διαστάσεις :
19χ14
Εξώφυλλο :
Σκληρό
Barcode :
9789600344646
Μονάδα Μέτρησης :
ΤΕΜΑΧΙΟ
ISBN :
978-960-03-4464-6
Ετος κυκλοφορίας :
2007

Περιγραφή

Το εκπαιδευτικό λογισμικό "Το τρενάκι των ρημάτων" δημιουργήθηκε με στόχο να διευκολύνει τη διδασκαλία και την εκμάθηση των αρχαίων ρημάτων κυρίως από μαθητές και των τριών τάξεων του γυμνασίου και ιδιαίτερα από μαθητές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην αφομοίωση του συγκεκριμένου αντικειμένου. Το λογισμικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο μέσα στην τάξη από τον καθηγητή, και αυτόνομα από το μαθητή, με τη χρήση των λειτουργιών "Διδάσκομαι-Κατακτώ" και "Εξασκούμαι-Εφαρμόζω".

Ο καθηγητής, με βάση το λογισμικό, έχει τη δυνατότητα διερεύνησης και επεξήγησης ενός γραμματικού φαινομένου, βοηθώντας τους μαθητές να κατανοήσουν και να αφομοιώσουν νέες έννοιες. Ουσιαστικά, προετοιμάζει τις δραστηριότητες ανάδρασης, προκειμένου οι μαθητές να κατακτήσουν ό,τι δεν έχουν κατανοήσει σωστά.

Το έργο αυτό συνεπικουρείται από συμπληρωματικά Φύλλα Εργασίας, ειδικά σχεδιασμένα για κάθε τρέχουσα δραστηριότητα.
Συγγραφείς

Ηλιοπούλου, Μελίνα

H Μελίνα Ηλιοπούλου γεννήθηκε το 1973 στο Μπουρούντι της Κ. Αφρικής. Είναι κοινωνιολόγος-ειδική παιδαγωγός, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται ως καθηγήτρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα. Από το 2000 ασχολείται με προγράμματα-μεθόδους διδασκαλίας που αφορούν μαθητές με δυσλεξία. Έχει παρουσιάσει εισηγήσεις σε σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια, σχετικά με την ειδικότητά της.

Ξέστερνου, Μαρία

Η Μαρία Ξέστερνου γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το τμήμα Φ.Π.Ψ. της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και εκπόνησε διδακτορική διατριβή στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης με θέμα: "Συμβολή στην ιστορία της διδασκαλίας των αρχαίων ελληνικών στη Γαλλία: Οι συγγραφείς και τα σχολικά βιβλία που εκδόθηκαν ανάμεσα στο 1789 και 1825". Διδάσκει φιλολογικά μαθήματα στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα και Εφαρμογές Λογισμικού στη διδασκαλία και στη φιλολογική έρευνα ως Λέκτορας (Π.Δ. 407/1980) στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.