close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥ




70,00 € 63,00 €
κερδίστε 7,00 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 7 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)





Κωδικός είδους :
012.5887
Βάρος :
1.504 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
24χ17
Εξώφυλλο :
Σκληρό
Σελίδες :
648
Barcode :
9789606020179
ISBN :
978-960-602-017-9
Ετος κυκλοφορίας :
2015

Περιγραφή

Οι συγγραφείς θεωρούν ότι το βιβλίο αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο, όχι μόνο στους φοιτητές Κτηνιατρικής, αλλά και σε φοιτητές άλλων τμημάτων των ΑΕΙ και ΤΕΙ της Ελλάδας και αντίστοιχων τμημάτων στη Κύπρο, στα οποία διδάσκονται ανάλογα γνωστικά αντικείμενα γαλακτοκομίας με έμφαση στην υγιεινή και ασφάλεια του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων. Τέλος, προσφέρεται η δυνατότητα σε επιστήμονες που εργάζονται σε υπηρεσίες ελέγχου τροφίμων και στον κλάδο της γαλακτοβιομηχανίας να το αξιοποιήσουν ως ένα χρήσιμο βοήθημα.
Συγγραφείς

Συλλογικό έργο



Μάντης, Αντώνης Ι.



Παπαγεωργίου, Δημήτριος Κ.



Φλετούρης, Δημήτριος Ι.



Αγγελίδης, Απόστολος Σ.