close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΙΤΦΟΡΝΤ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ, ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ
16,60 € 14,94 €
κερδίστε 1,66 €
Διαθέσιμο - συνήθως αποστέλλεται εντός πέντε εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
049.3788
Βάρος :
0.513 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x20,5
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
480
Barcode :
9789606058486
ISBN :
978-960-605-848-6
Ετος κυκλοφορίας :
2019

Περιγραφή

Αγγλία, 1920

Γνωρίστε τους πολλά υποσχόμενους νεαρούς της καλής κοινωνίας, τους ταραχοποιούς και κυνηγούς της ηδονής. Κάθε χρόνο επιδίδονται σε κυνήγι θησαυρού που αποτελεί το μήλον της Έριδος για τον Τύπο της εποχής.
Ένα τέτοιο λοιπόν κυνήγι θησαυρού λαμβάνει χώρα στα δέκατα όγδοα γενέθλια της Πάμελα Μίτφορντ, μόνο που καταλήγει σε τραγωδία, καθώς ο σκληρός μα χαρισματικός Αντριάν Κέρτις βρίσκει τον θάνατο όταν κάποιος τον σπρώχνει από την εκκλησία που γειτνιάζει με την οικία των Μίτφορντ.
Η αστυνομία δεν θα αργήσει να εντοπίσει τον δολοφόνο στο πρόσωπο μιας υπηρέτριας, της Ντούλσι. Όμως, η Λουίζα Κάνον, συνοδός των κοριτσιών των Μίτφορντ και πρώην εγκληματίας και η ίδια, πιστεύει ότι η Ντούλσι είναι αθώα και αποφασίζει να αποκαταστήσει το όνομα του κοριτσιού.
Κι όλα αυτά υπό την απειλητική σκιά του πραγματικού δολοφόνου…

Η Jessica Fellowes δημιούργησε ένα καθηλωτικό αστυνομικό μυθιστόρημα και μια υπέροχη ηρωίδα! Από τις πρώτες σελίδες του αντιλαμβάνεσαι ότι βρίσκεσαι στα χέρια μιας εξαιρετικής αφηγήτριας, η οποία σου μεταφέρει μια τόσο λεπτομερή αίσθηση της περιόδου στην οποία αναφέρεται, που το κάνει πραγματικά απολαυστικό.
Amanda Craig, συγγραφέας
Μια ζωντανή, διασκεδαστική και καλογραμμένη αστυνομική ιστορία μυστηρίου.
The Times
Ακριβώς το είδος του βιβλίου που θα απολάμβανες με το τζάκι αναμμένο και το χιόνι να πέφτει. Το τέλος είναι εξαιρετικό και η γραφή, όπως πάντα, απολαυστική.
Anthony Horowitz
Ένα εξαιρετικό μείγμα πραγματικότητας και φαντασίας.
Graham Norton


Μετάφραση: Αργυρώ Μαντόγλου