close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΧΡΩΜΑΤΙΖΩ, ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΝΩ




5,47 € 4,92 €
κερδίστε 0,55 €
Εξαντλημένο





Κωδικός είδους :
169.1322
Βάρος :
0.204 kg
Εκδότης :
Διαστάσεις :
28χ20
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
64
Barcode :
9789605660918
ISBN :
978-960-566-091-8
Ετος κυκλοφορίας :
2013
Ηλικία :
από 3 έως 5

Περιγραφή

Το βιβλίο ΧΡΩΜΑΤΙΖΩ, ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΝΩ, ειδικά σχεδιασμένο από έμπειρους παιδαγωγούς της προσχολικής ηλικίας ώστε να βοηθήσει τα παιδιά να καλλιεργήσουν τον συντονισμό ματιού-χεριού, τη λεπτή κινητικότητα, την αντίληψη και οργάνωση του χώρου, καθώς και άλλες οπτικοκινητικές δεξιότητες, είναι το κατάλληλο εκπαιδευτικό εργαλείο για την ομαλή μετάβασή τους στο σχολικό περιβάλλον.
Περιλαμβάνει μια σειρά από δραστηριότητες εξελικτικά δομημένες και επιλεγμένες ώστε να δυναμώνουν τους μυς των χεριών. Με απλά βήματα καθοδηγεί το παιδί να κρατάει σωστά τον μαρκαδόρο ή την ξυλομπογιά, να μάθει να τραβάει ελεγχόμενες γραμμές, να διπλώνει και να κόβει με το ψαλίδι κατά μήκος μιας καθορισμένης γραμμής.
Σε κάθε μάθημα-δραστηριότητα δίνονται οδηγίες στους γονείς για να κατευθύνουν το παιδί και να το παροτρύνουν να ολοκληρώνει την προσπάθειά του. Με την κατάκτηση των δεξιοτήτων της λεπτής κινητικότητας τα νήπια ελέγχουν τις κινήσεις του χεριού και προετοιμάζονται για τη γραφή κι όλα αυτά ενώ διασκεδάζουν παίζοντας με την παρέα του Ειδικού Πράκτορα Όσο και της Λέσχης του Μίκυ Μάους.
Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν και κάποιες πρόσθετες δραστηριότητες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι γονείς στο σπίτι τις ώρες της δημιουργικής απασχόλησης του παιδιού τους.


Συχνά αγοράζονται μαζί