close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

"ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ" ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ
12,00 € 10,80 €
κερδίστε 1,20 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή) - Λόγω των νέων μέτρων, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις

Κωδικός είδους :
003.3099
Βάρος :
0.505 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
17x25
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
215
Barcode :
9789600120677
ISBN :
978-960-01-2067-7
Ετος κυκλοφορίας :
2019

Περιγραφή

Τα κείμενα γράφουν οι: Εύα Μουρελάτου, Γεώργιος Φραγκούλης, Χρυσαυγή Γλένη, Ανδρομάχη Γεωργιάδη, Φωτεινή Καλογερογιάννη, Τατιάνα Κατωπόδη, Παναγιώτα Μαλκογιάννη, Λίζα Ορίντα, Ελευθερία-Αμαλία Παπιδά, Αλίκη Τζαθά, Αικατερίνη Τουλούμη, Δήμητρα Τσάτσου, Τέρψη Ρηγοπούλου.

Στον χώρο της εκπαίδευσης, σε κάθε βαθμίδα και επίπεδό της, είναι σημαντικό οι πρακτικές που εφαρμόζονται να είναι αποτελεσματικές, να συμβάλλουν ώστε οι όποιες δυναμικές και δυ¬νατότητες να αποδώσουν καρπό, καθώς και να εντοπιστούν οι περιοχές όπου υπάρχει αδυναμία και ανάγκη ενίσχυσης. Υπό αυτό το πρίσμα, οι «καλές πρακτικές» αφορούν δοκιμασμένους έγκυρους τρόπους που έχουν εφαρνοστεί σε ποικίλες περιπτώσεις και συνθήκες, από τις οποίες έχουν προκύψει θετικά αποτελέσματα. Αποτελούν παρακαταθήκη δοκιμασμένων στην πράξη διαδικασιών και μεθόδων για ένα καλύτερο αύριο.
Οι πρακτικές του παρόντος τόμου αποτελούν υλικό που αφορά μαθητικό πληθυσμό σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων και των ενηλίκων, οπότε το εύρος εφαρμογής τους είναι μεγάλο. Οι προσεγγίσεις των επιμέρους θεμάτων γίνονται με πρωτοτυπία και επιστημονική αρτιότητα, ανάλογα με το επίπεδο, το προφίλ και τις ανάγκες των μαθητών. Χαρακτηριστικός επίσης είναι ο πλούτος των δραστηριοτήτων, των μεθόδων και των προσεγγίσεων που προτείνονται για ατομική ή ομαδική εξάσκηση, ώστε να είναι εφικτοί οι γενικοί και οι επιμέρους στόχοι κάθε συγκεκριμένης πρακτικής.

Επιμελητής: Χρήστος Παρθένης