close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

100 ΜΟΡΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ
14,70 € 13,23 €
κερδίστε 1,47 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
019.4128
Βάρος :
0.572 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
22χ17
Εξώφυλλο :
Σκληρό
Σελίδες :
159
Barcode :
9789604495597
ISBN :
978-960-449-559-7
Ετος κυκλοφορίας :
2008

Περιγραφή

Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου που καθηλώνει και μαγεύει με τον πλούτο των πληροφοριών και τη γοητευτική θεματολογία του, ο αναγνώστης θα γνωρίσει 100 από τις σημαντικότερες μορφές της ελληνορωμαϊκής μυθολογίας, από τις αρχέγονες θεότητες μέχρι τους μεγάλους θεούς του Ολύμπου και τους σκοτεινούς κατοίκους του 'Αδη. Οι ιστορίες τους, που στρέφονται γύρω από θέματα διαχρονικά όπως ο έρωτας, η ζήλια, ο θυμός, η φιλοδοξία, η εξαπάτηση και η ομορφιά, είναι τόσο επίκαιρες σήμερα όπως και στην αρχαιότητα.

Εύχρηστα και έξυπνα σχεδιασμένα γενεαλογικά δέντρα δείχνουν με σαφήνεια την καταγωγή του κάθε μυθικού χαρακτήρα και απεικονίζουν την εξέλιξη της κάθε γενιάς θεών και ηρώων.

Κάθε χαρακτήρας σκιαγραφείται με ένα σύντομο βιογραφικό πορτρέτο, όπου περιγράφεται η δράση του, και τοποθετείται στο πλαίσιο του πυρηνικού οικογενειακού του δέντρου.

Ανακαλύψτε πώς έχουν αποτυπωθεί, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, οι θεές, οι θεοί και οι μυθικοί ήρωες στην τέχνη και τη λογοτεχνία και αφήστε το βιβλίο αυτό να σας παρασύρει σε ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της μυθολογίας.

Για να γράψετε την κριτική σας θα πρέπει να συνδεθείτε ως χρήστης συμπληρόνωντας την διπλανή φόρμα..

Ξεχάσατε τον κωδικό;
Νέος λογαριασμός;

Χρήστης
Κωδικός


Συχνά αγοράζονται μαζί