close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

3Δ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤ. ΠΑΡΑΔ. AUTOCAD
58,72 € 52,85 €
κερδίστε 5,87 €
Εξαντλημένο

Κωδικός είδους :
012.5711
Βάρος :
1.107 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
24χ17
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
560
Barcode :
9789604611959
ISBN :
978-960-461-195-9
Ετος κυκλοφορίας :
2009

Περιγραφή

Tο βιβλίο βασίζεται στην έκδοση 2009 του AutoCAD, αλλά καλύπτει πλήρως και τις εκδόσεις 2007 και μεταγενέστερες

Συνοδεύεται από δωρεάν CD-ROM

Περιλαμβάνει εκπτωτικό κουπόνι για την αγορά του προγράμματος CADware

Το βιβλίο θα αποτελέσει έναν βήμα προς βήμα οδηγό σας στα ακόλουθα:

- Γνωριμία με το AutoCAD και τις Βασικές Αρχές Σχεδίασης (βασικά στοιχεία του AutoCAD, Συστήματα συντεταγμένων κ.ά.)
- Οργάνωση εργασίας και βασικά στοιχεία της (Στρώσεις (Layers), η εντολή Properties, διαστασιολόγηση κ.ά.)
- 2Δ και 3Δ σχεδίαση (εντολές σχεδίασης, δημιουργίας και επεξεργασίας 2Δ αντικειμένων, διαγραμμίσεις, βασικές αρχές 3Δ σχεδίασης, δημιουργία στερεών στοιχειώδους γεωμετρίας, τροποποίηση 3Δ αντικειμένων και στερεών κ.ά.)
- Το τοπογραφικό του οικοπέδου μας (Οριοθέτηση του σπιτιού μέσα στο οικόπεδο, το περίγραμμα του οικοδομήματος, υπολογισμός εκσκαφών κ.ά.)
- Τα δομικά στοιχεία της οικοδομής μας (Ξεκίνημα από τις κολώνες και τα φέροντα στοιχεία
της οικοδομής, δημιουργία της στέγης της οικοδομής, βεράντες, μπαλκόνια και ολοκλήρωση δομικών στοιχείων του οικοδομήματος κ.ά.)
- 3Δ αντικείμενα του σπιτιού και περιβάλλων χώρος (Ξεκίνημα με πόρτες και παράθυρα, είδη υγιεινής και έπιπλα μπάνιου, χρήση των 3Δ αντικειμένων στην κατασκευή μας κ.ά.)
- Από την οθόνη στο χαρτί (διατάξεις εκτύπωσης, κινητά παράθυρα απόψεων, δημιουργία όψεων και τομών, εκτύπωση κ.ά.)
- Φωτορεαλισμός και κίνηση (Η καρτέλα Visualize της κορδέλας εργασιών, ο φωτισμός στο AutoCAD, καθορισμός στυλ απεικόνισης: η εντολή Visualstyles, υλικά κ.ά.).
Συγγραφέας

Κάππος, Γιάννης Θ.

Ο Γιάννης Θ. Κάππος είναι διδάκτωρ μηχανολόγος ηλεκτρολόγος μηχανικός, διπλωματούχος του Ε.Μ.Π. με πολυετή πείρα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Έχει διδάξει στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Δ.Π. Θράκης, στη Σχολή Ικάρων, στην ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ, στο ΤΕΙ Πειραιά και στο ΤΕΙ Καβάλας. Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία, ως εξωτερικός συνεργάτης, πολλά εξειδικευμένα σεμινάρια CAD/CAM/CAE και CNC στο ΕΛΚΕΠΑ και στην ΠΥΡΚΑΛ. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων, μεταξύ των οποίων και τα "Οι υπολογιστές-μια παρουσίαση με απλά λόγια", "Δουλέψτε με το AutoCAD 13 για το Dos", "Δουλέψτε με το AutoCAD έκδοση 13c4", "Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική Ι", "Δουλέψτε με το AutoCAD έκδοση 14" "Ο φωτορεαλισμός στο AutoCAD 14", "Το Internet με απλά λόγια", Εισαγωγή στο AutoCAD 2000", "Δουλέψτε με το AutoCAD 2000" και "Δουλέψτε με το AutoCAD2000i", που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις "Κλειδάριθμος". Έχει εξουσιοδοτηθεί επισήμως από την Autodesk (registered author) για τη συγγραφή βιβλίων των προγραμμάτων της εταιρείας. Ήταν υπεύθυνος για την απόδοση των όρων στα ελληνικά, κατά τον εξελληνισμό του AutoCAD 14 που έγινε από την εταιρεία Πουλιάδης & Συνεργάτες Α.Ε.