close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ADOBE INDESIGN CC ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ
40,00 € 36,00 €
κερδίστε 4,00 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
010.8102
Βάρος :
0.747 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
17χ25
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
412
Barcode :
9789605126681
ISBN :
978-960-512-668-1
Ετος κυκλοφορίας :
2014

Περιγραφή

Σχεδιάστε, ελέγξτε και δημοσιεύστε διατάξεις για περιοδικά, ενημερωτικά δελτία, καταλόγους και διαφημιστικά φυλλάδια σε έντυπη και ψηφιακή μορφή. Μάθετε πώς να δημιουργείτε έγγραφα PDF με διαδραστικά πεδία φόρμας. Δημιουργήστε και εξάγετε αρχεία EPUB, που περιλαμβάνουν αγκυρωμένα γραφικά και εξειδικευμένες επιλογές εξαγωγής για ηλεκτρονικά συστήματα ανάγνωσης (eReaders). Νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά εξαγωγής αρχείων EPUB βελτιώνουν την παραγωγή και παρέχουν μεγαλύτερο έλεγχο για την δημιουργία εντυπωσιακών ηλεκτρονικών βιβλίων, τα οποία μπορούν να διαβαστούν σε μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρονικών συσκευών ανάγνωσης, ταμπλετών και smartphones.
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέριά σας αποτελεί μέρος της πιο δημοφιλούς σειράς οδηγών λογισμικού της Adobe, με τους οποίους μπορείτε να μάθετε πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα όλα τα προγράμματα της Adobe. Το βιβλίο αυτό προσφέρει όσα δεν προσφέρει κανένα άλλο βιβλίο ή εκπαιδευτικό πρόγραμμα - ένα επίσημο εκπαιδευτικό οδηγό από την Adobe Systems Incorporated, ο οποίος έχει αναπτυχθεί με την υποστήριξη των ειδικών της Adobe.

Το βιβλίο περιέχει 16 μαθήματα. Καλύπτει την βασική θεωρία του Adobe InDesign CC και περιέχει αναρίθμητες συμβουλές και τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο παραγωγικοί με αυτό το πρόγραμμα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του βιβλίου από την αρχή ως το τέλος ή να επιλέξετε μόνο τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν.

Τι χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο: Το λογισμικό Adobe InDesign CC, για τα Windows ή για το Mac OS. (Το λογισμικό δεν συμπεριλαμβάνεται.)