close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ADOBE SPEEDGRADE CC ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ
34,83 € 31,35 €
κερδίστε 3,48 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
010.8111
Βάρος :
0.6 kg
Εκδότης :
Διαστάσεις :
17χ24
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
326
Barcode :
9789605126704
ISBN :
978-960-52-670-4
Ετος κυκλοφορίας :
2014

Περιγραφή

Μάθετε από την αρχή πώς να χρησιμοποιείτε το SpeedGrade ώστε να καλύψετε όλες τις ανάγκες που έχετε σχετικά με τη διόρθωση χρωμάτων. Εξερευνήστε το περιβάλλον και τη ροή εργασιών του SpeedGrade, οργανώστε τα έργα σας, δημιουργήστε βασικές διορθώσεις, προσθέστε δευτερεύοντα επίπεδα, ισορροπήστε μια σκηνή και αντιγράψτε σημεία βελτίωσης, δημιουργήστε καρέ-κλειδιά, αλλάξτε τα κλιπ σας, εφαρμόστε εφέ και μετασχηματισμούς, εργαστείτε με στερεοσκοπικό υλικό, και δημιουργήστε μια τελική απόδοση και έξοδο. Όχι μόνο θα μάθετε τις λειτουργίες του προγράμματος, αλλά επίσης θα μάθετε πώς να κάνετε ορισμένες επιλογές προκειμένου τα κλιπ σας να δείχνουν ωραιότερα, να είναι ισορροπημένα, να είναι σε κατάλληλα επίπεδα μετάδοσης, και να συμφωνούν καλλιτεχνικά με τις συνολικές ανάγκες της ταινίας ή του βίντεο στο οποίο εργάζεστε.

Το Adobe SpeedGrade CC Βήμα προς Βήμα, το οποίο ανήκει στην επιτυχημένη σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων που έχει αναπτύξει η Adobe για τα προϊόντα λογισμικού της, προσφέρει κάτι το οποίο δεν θα βρείτε σε άλλο βιβλίο ή εκπαιδευτικό πρόγραμμα – το επίσημο υλικό που χρησιμοποιείται στα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Adobe Systems Incorporated και το οποίο έχει αναπτυχθεί με την υποστήριξη των ειδικών της Adobe.

Το Adobe SpeedGrade CC Βήμα προς Βήμα περιέχει 10 μαθήματα. Η ύλη του βιβλίου καλύπτει τις βασικές και προηγμένες λειτουργίες του Adobe SpeedGrade και παρέχει πολυάριθμες συμβουλές και τεχνικές για να σας βοηθήσει να γίνετε πιο παραγωγικοί κατά την εργασία σας με το πρόγραμμα. Μπορείτε να ακολουθήσετε το βιβλίο από την αρχή μέχρι το τέλος ή να επιλέξετε μόνο τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν.
After Effects
Adobe After Effects CS6 Βήμα προς Βήμα
Photoshop
Adobe Photoshop CC Βήμα προς Βήμα
Πολυμέσα - DTP
Adobe Audition CC Βήμα προς Βήμα
Πολυμέσα - DTP
Σχεδίαση με το Adobe Creative Cloud Βήμα προς Βήμα
Πολυμέσα - DTP
Ψηφιακό Βίντεο με το Adobe Creative Cloud Βήμα προς Βήμα

Γενικά Θέματα
Μάθετε να Προγραμματίζετε σε 24 Ώρες 3η Εκδ.
Προγραμματισμός
Μάθετε PHP, MySQL και Apache Όλα σε Ένα, 5η Έκδοση