close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

AYRTON SENNA ADEUS 2
9,95 €
Εξαντλημένο

Κωδικός είδους :
019.4751
Βάρος :
2.66 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
24χ22
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
672
Barcode :
9789606680496
ISBN :
978-960-6680-49-6
Ετος κυκλοφορίας :
2008

Περιγραφή

H πολυαναμενόμενη συνέχεια της βιογραφίας του θρυλικού πιλότου της Formula 1 είναι εδώ! Αποτέλεσμα δεκαετούς έρευνας, το ADeus αποτελεί την πληρέστερη βιογραφία του Ayrton Senna διεθνώς.

Στις 670 σελίδες της πολυτελούς έκδοσης η προσωπικότητα του τρις παγκόσμιου πρωταθλητή F1, εντός και εκτός σιρκουί αγώνων, εικονογραφείται με πάσα λεπτομέρεια αλλά και εις βάθος. Στον Β΄ τόμο του ADeus, ολοκληρώνεται το προφίλ του ως παγκόσμιου ειδώλου αλλά και ως ατόμου, κυρίως όμως αναλύεται το φαινόμενο πίσω από μύθο του Senna: Η επιρροή του, άμεσα στη Βραζιλία και έμμεσα σε όλο τον κόσμο, σε εκατομμύρια ανθρώπους. Επίσης, το πιο σημαντικό ίσως κεφάλαιο του ADeus 2, είναι εκείνο που αναφέρεται στη δίκη, με αποκλειστικές συνεντεύξεις ανθρώπων που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή της.

Το ADeus αποτελεί μια απόπειρα επιστημονικής βιογράφησης μιας ιδιαίτερα σημαντικής προσωπικότητας, του Ayrton Senna, πίσω και πέρα από την ιδιότητά του ως οδηγού αγώνων. Ένα έργο που απευθύνεται τόσο σε όσους πανηγύριζαν τους θριάμβους του στις πίστες, όσο και σε καθέναν που εκτιμά τις προσωπικότητες με γνήσιο και ατόφιο πάθος.

Στο πνεύμα του Ayrton Senna, τα έσοδα από τα συγγραφικά δικαιώματα του βιβλίου διατίθενται υπέρ της ενίσχυσης του Κέντρου Αποκατάστασης Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (ΚΕΑ-ΑΜΕΑ), Εθνικής Αντιστάσεως 5, Λυκόβρυση.


Συχνά αγοράζονται μαζί