close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

BETTER ENGLISH - ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ
15,92 € 14,33 €
κερδίστε 1,59 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 7 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
028.3651
Βάρος :
0.566 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
24χ17
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
319
Barcode :
9789606738623
ISBN :
978-960-6738-62-3
Ετος κυκλοφορίας :
2011

Περιγραφή

Το βιβλίο "Better English για Έλληνες" αποτελεί έναν εύχρηστο οδηγό στον οποίο καταγράφονται και εξετάζονται οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι έλληνες ομιλητές κατά την εκμάθηση και χρήση της αγγλικής γλώσσας.

Απευθύνεται σε σπουδαστές επιπέδου Pre-Lower και άνω, σε ομιλητές επιπέδου Proficiency, σε διδάσκοντες, σε μεταφραστές, αλλά και σε όλους τους ελληνόφωνους χρήστες της αγγλικής γλώσσας.

Περιλαμβάνει:
- Παρουσίαση, κατηγοριοποίηση και συνοπτική θεωρητική προσέγγιση των συνηθέστερων λαθών
- Παραδείγματα κατανόησης και εμπέδωσης για σωστή χρήση της γλώσσας στον γραπτό και τον προφορικό λόγο
- Ασκήσεις
- Συνοδευτικό CD (διάρκειας 80 λεπτών, με πρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό).


Συχνά αγοράζονται μαζί
Συγγραφείς

Συλλογικό έργοΚουφάκη, Λαμπρινή

Η Λαμπρινή Κουφάκη είναι απόφοιτος του Τμήματος Φιλολογίας του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακές σπουδές στον Τομέα Γλωσσολογίας με θέμα τη διδασκαλία της Νέας Ελληνικής ως μητρικής και ως δεύτερης / ξένης γλώσσας. Έχει συνεργαστεί με το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας και το Ινστιτούτο Νεοελληνικών Σπουδών (Ίδρυμα Μανόλη Τριανταφυλλίδη). Εργάζεται ως φιλόλογος στο Αμερικανικό Κολέγιο "Ανατόλια" στη Θεσσαλονίκη.

Ζιγλίνα, Μαργαρίτα

Η Μαργαρίτα Ζιγλίνα είναι απόφοιτος του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. με Μ.Α. στην Εκπαίδευση από το Institute of Education (University of London). Έχει εργαστεί σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Λονδίνο και έχει πολυετή πείρα στην προετοιμασία Ελλήνων μαθητών για τις εξετάσεις στην αγγλική γλώσσα. Διδάσκει στο Αμερικανικό Κολέγιο "Ανατόλια" στη Θεσσαλονίκη.

Holland, Phil

Ο Phil Holland κατάγεται από τη Νέα Αγγλία των Η.Π.Α. και είναι επικεφαλής του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας στο Αμερικανικό Κολέγιο "Ανατόλια" της Θεσσαλονίκης από το 1996. Είναι κάτοχος Β.Α. του Bennington College στη Γλώσσα και τη Λογοτεχνία και Ph.D. στην Αγγλική Φιλολογία από το University College London. Στον ελεύθερο χρόνο του εργάζεται ως εκφωνητής ραδιοφώνου στην αγγλική γλώσσα.