close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

HYPER LEXICON ΑΓΓΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ & ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΛΙΚΟ - ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΕ CD-ROM
60,00 € 54,00 €
κερδίστε 6,00 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή) - Λόγω των νέων μέτρων, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις

Κωδικός είδους :
015.1731
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
16x24
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
1246
Ετος κυκλοφορίας :
2018

Περιγραφή

Η ιλιγγιώδης ανάπτυξη των επιστημών και της τεχνολογίας και επακόλουθα, η ταχύτατη επικοινωνία των λαών, δημιούργησε την αδήριτη ανάγκη μιας κοινής γλώσσας. Η αγγλική γλώσσα με μοχλό το δυναμισμό του αμερικανικού γίγαντα, ήταν φυσικό να διαδοθεί και να αποτελέσει σήμερα παγκόσμιο εργαλείο επικοινωνίας.
Ο εκδοτικός μας οίκος, με παράδοση στη λεξικογραφία, παρουσιάζει το HYPER LEXICON (English-Greek και Greek-English) στο ελληνικό κοινό με ανάμικτα αισθήματα υπερηφάνειας και δέους.
Υπερηφάνεια, γιατί τόλμησε ένα τόσο μεγάλο και τόσο φιλόδοξο έργο· δέος, γιατί καταπιάστηκε με εξαιρετικά επίπονη και δύσκολη από κάθε άποψη εργασία.
Στο HYPER LEXICON έγινε προσπάθεια να καλυφθεί το μέγιστο μέρος των δύο γλωσσών, αγγλικής και ελληνικής, ώστε ο χρήστης να βρει ένα σημαντικό βοήθημα.
Παράλληλα εμπλουτίστηκε με την απαραίτητη επιστημονική και τεχνολογική ορολογία, ώστε να αποτελέσει ευρύτερο βοήθημα.
Η κύρια προσπάθεια δόθηκε στο πρώτο και μεγαλύτερο μέρος του έργου. Το αγγλοελληνικό τμήμα είναι ιδιαίτερα πλούσιο, με αναλυτική ανάπτυξη των λημμάτων και με πλήθος παραδειγμάτων, ώστε να είναι σαφέστερη κατά περίπτωση η χρήση της κάθε λέξης.
Το ελληνο-αγγλικό τμήμα, καίτοι έχει πλούσιο λεξιλόγιο, έχει συνοπτική ανάπτυξη. Η πεποίθησή μας ότι το αγγλοελληνικό λεξικό είναι πιο αναγκαίο στο χρήση, απετέλεσε το γνώμονα της ανάλογης για κάθε τμήμα ανάπτυξης.
Τέλος, ο εμπλουτισμός του με εύληπτη και συνοπτική γραμματική και με απαραίτητους πίνακες, ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει αναγκαίο βοήθημα για κάθε ενδιαφερόμενο.