close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

MASTER BAKER - ΑΠΟ ΤΟ Α ΣΤΟ Ω ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΨΩΜΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ




60,00 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)





Κωδικός είδους :
003.3259
Βάρος :
0.81 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
17x24
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
432
Barcode :
9786180035513
ISBN :
978-618-003-551-3
Ετος κυκλοφορίας :
2022

Περιγραφή

Σκοπός του βιβλίου είναι να βοηθήσει σπουδαστές και νέους, που τώρα ξεκινούν στον μαγικό κόσμο της αρτοζαχαροπλαστικής, να αποκτήσουν επαγγελματικές γνώσεις, αλλά και να εξηγήσει σε καταξιωμένους τεχνίτες γιατί γίνονται κάποια πράγματα που συνήθισαν να κάνουν μηχανικά, ενώ παράλληλα δίνει έξυπνες ιδέες και λύσεις σε προβλήματα.