close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

SUM- ΣΑΡΑΝΤΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ
10,95 € 9,86 €
κερδίστε 1,10 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 7 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
101.0663
Βάρος :
0.198 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
20χ13
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
119
Barcode :
9789609979818
ISBN :
978-960-99798-1-8
Ετος κυκλοφορίας :
2011

Περιγραφή

Τι μας συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Και τι μας λέει αυτό για την ανθρώπινη υπόστασή μας;
Στην άλλη ζωή ίσως ανακαλύψετε ότι ο Θεός έχει μέγεθος μικροβίου και αγνοεί την ύπαρξή σας. Ή ίσως ανακαλύψετε ότι η άλλη ζωή περιλαμβάνει μόνο εκείνους τους ανθρώπους που θυμάστε. Σε κάποιες επόμενες ζωές διαμοιράζεστε σε όλες τις διαφορετικές ηλικίες σας, σε κάποιες άλλες αναδημιουργείστε με βάση τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και σε άλλες αναγκάζεστε να ζήσετε με εκνευριστικές εκδοχές του εαυτού σας που αντιπροσωπεύουν αυτό που θα μπορούσατε να έχετε γίνει.

Σε αυτές τις εμπνευσμένες ιστορίες -συγχρόνως διασκεδαστικές, μελαγχολικές και ανησυχητικές
ο Eagleman αναποδογυρίζει τη σκακιέρα με τις παραδοσιακές απόψεις και μας προσφέρει έναν καλειδοσκοπικό φακό μέσα από τον οποίο μπορούμε να δούμε τον εαυτό μας εδώ και τώρα. Οι ιστορίες του πηγάζουν από την επιστήμη και τη μυθοπλασία και προκαλούν δέος για τη μυστηριώδη ύπαρξή μας: ένα κράμα ελπίδας, αγάπης και θανάτου που τέμνει τη φύση με καινοτόμες οπτικές.
Συγγραφέας

Eagleman, David M.

Ο Ντέιβιντ Μ. Ίγκλμαν ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές τον στη Βρετανική και Αμερικανική Λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Ράις και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, και το 1998 έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα στη Νευροεπιστήμη από το Κολέγιο Ιατρικής Μπέιλορ. Σήμερα εργάζεται στο ίδιο ίδρυμα ως διευθυντής τον Εργαστηρίου για την Αντίληψη και τη Δράση. Ο Ίγκλμαν είναι επικεφαλής της Πρωτοβουλίας τον Κολεγίου Ιατρικής Μπέιλορ για το Νόμο, τους Εγκεφάλους και τη Συμπεριφορά, οργανισμός ο οποίος επιζητά να προσδιορίσει πώς οι νέες ανακαλύψεις της νευροεπιστήμης θα αλλάξουν τους νόμους και το σύστημα του ποινικού δικαίου. Ο Ίγκλμαν έχει γράψει: "Sum: Σαράντα Ιστορίες από τις Επέκεινα Ζωές και Πλαστικότητα: Πως ο Εγκέφαλος Ανασχηματίζει τον Εαυτό του".