close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

SUPER BRAIN - ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΟΥ
17,82 € 12,47 €
κερδίστε 5,35 €
Διαθέσιμο - συνήθως αποστέλλεται εντός τριών εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
002.3235
Βάρος :
0.603 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21χ14
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
469
Barcode :
9789601658360
ISBN :
978-960-16-5836-0
Ετος κυκλοφορίας :
2015

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια εντελώς νέα και επαναστατική προσέγγιση του εγκεφάλου και μας δείχνει πως μπορούμε να βασιστούμε σ'αυτό το εκπληκτικό όργανό μας σαν μια πύλη που θα μας οδηγήσει στην υγεία,στην ευτυχία και στην πνευματική ανάπτυξη.Ο διάσημος συγγραφέας και γιατρός Ντίπακ Τσόπρα και ο καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ Ρούντολφ Ε.Τάνζι ένωσαν τις γνώσεις και την εξειδίκευσή τους προκειμένου να εξερευνήσουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο και το ανεκμετάλλευτο δυναμικό του.Σε αντίθεση με τον "βασικό εγκέφαλο",που πραγματοποιεί τις καθημερινές λειτουργίες,ο Τσόπρα και ο Τάνζι μας δείχνουν πώς,με την αυξημένη αυτοσυνειδησία και τη συνειδητή πρόθεση του ατόμου,ο εγκέφαλος μπορεί να διδαχτεί να υπερβαίνει τα φαινομενικά του όρια.
Το βιβλίο καταρρίπτει τους πέντε πιο διαδεδομένους μύθους για τον εγκέφαλο,οι οποίοι περιορίζουν το δυναμικό του,και μας εξηγεί πώς μπορούμε:
-να χρησιμοποιούμε τον εγκέφαλο αντί να τον αφήνουμε να μας χρησιμοποιεί.
-να δημιουργήσουμε τον ιδεώδη τρόπο ζωής για έναν υγιή εγκέφαλο
-να μειώσουμε τους κινδύνους της γήρανσης
-να προάγουμε την ευτυχία και την ευημερία μέσα από τη σύνδεση νους-σώμα
-να φτάσουμε στον φωτισμένο εγκέφαλο,την πύλη που θα μας οδηγήσει στην ελευθερία και στη μακαριότητα.
-να υπερβούμε τις πιο συνηθισμένες καταστάσεις που μας απειλούν,όπως είναι η απώλεια μνήμης,η κατάθλιψη,το άγχος και η παχυσαρκία.


(από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)


Συχνά αγοράζονται μαζί
Συγγραφείς

Chopra, Deepak

O Deepak Chopra είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένος ως ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα της Ψυχοσωματικής Iατρικής και του Aνθρώπινου Δυναμικού. Έχει γράψει περισσότερα από πενήντα βιβλία, πολλά από τα οποία έχουν κάνει ρεκόρ πωλήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο. Eίναι ο ιδρυτής του Iδρύματος The Chopra Center for Well Being (www.chopra.com), καθώς και πρόεδρος του Oργανισμού Alliance for a New Humanity (www.anhglobal.org). To περιοδικό Time έχει αναγνωρίσει τον Deepak Chopra ως έναν από τους εκατό σημαντικότερους ανθρώπους του 20ού αιώνα, χαρακτηρίζοντάς τον "ποιητή-προφήτη της εναλλακτικής ιατρικής". Aπό τις εκδόσεις Έσοπτρον κυκλοφορούν τα βιβλία του: Zωή Mετά τον Θάνατο, Kάμα Σούτρα και οι Eπτά Πνευματικοί Nόμοι του Έρωτα, Eιρήνη-ο Mόνος Δρόμος, Tο Bιβλίο των Mυστικών, 'Αμεση Eκπλήρωση, Oι Eπτά Πνευματικοί Nόμοι της Eπιτυχίας, Oι Eπτά Πνευματικοί Nόμοι της Γιόγκα, Δύναμη, Eλευθερία και Xάρις, Τέλειο Ξεκίνημα-Eυτυχισμένη Zωή και Mεγαλώνοντας Ξανανιώστε, Ανακαλύπτοντας το Σώμα, Ανασταίνοντας την Ψυχή. www.DeepakChopra.com

Tanzi, Rudolph E.