close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

WWW.DOLOFONIA.COM
8,86 € 7,97 €
κερδίστε 0,89 €
Εξαντλημένο

Κωδικός είδους :
019.4242
Βάρος :
0.377 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21χ14
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
307
Barcode :
9789606621642
ISBN :
978-960-6621-64-2
Ετος κυκλοφορίας :
2008

Περιγραφή

Ο κυβερνοχώρος είναι ένα μέρος γεμάτο εκπλήξεις, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε πολύ πολύ δυσάρεστες. Μια τέτοια -δυσάρεστη- έκπληξη βίωσε ο άτυχος 28χρονος Τρέβορ Τάσκερ, 'Αγγλος από το Νορθ Γιόρκσαϊρ, που εγκατέλειψε -δικαιολογημένα- το Ίντερνετ, όταν ανακάλυψε ότι o νέος του έρωτας ήταν μια 65χρονη συνταξιούχος που φιλοξενούσε ένα πτώμα μέσα στον καταψύκτη της.

Ερευνώντας τη θανάσιμη σχέση μεταξύ του Ίντερνετ και του κόσμου του εγκλήματος, το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας αποκαλύπτει συνταρακτικά στοιχεία για το ποιοι είναι αυτοί που πραγματικά στηρίζουν το έγκλημα στο Ίντερνετ.

Οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν ότι, στο σύνολό του, το Ίντερνετ και ο Παγκόσμιος Ιστός (World Wide Web) έχουν κάνει τη ζωή μας καλύτερη και ότι αν το χρησιμοποιεί κανείς με προσοχή, μπορεί να είναι ένας τόπος εκπαίδευσης και διασκέδασης. Ταυτόχρονα όμως, θα πρέπει να έχουμε συναίσθηση του χάους που μπορούν να προκαλέσουν στο ηλεκτρονικό εμπόριο διάφοροι ιοί ή άλλα προγράμματα που κάποιοι χάκερ ή εγκληματίες χρησιμοποιούν για να σαμποτάρουν το Διαδίκτυο. Και πράγματι, για να κάνουμε ένα μόνο παράδειγμα ηλεκτρονικής εγκληματικότητας από τα πάμπολλα που αναφέρονται στο βιβλίο, ένας ιδιαίτερα επικίνδυνος ιός (από τους όλο και πιο εξελιγμένους που δημιουργούνται κάθε μέρα) θα μπορούσε να προκαλέσει μια καταστροφή που θα στοίχιζε δισεκατομμύρια δολάρια, μια καταστροφή εξίσου συντριπτική με αυτή της επίθεσης στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 ή του αφανισμού της Νέας Ορλεάνης από τον τυφώνα Κατρίνα.