close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΑΠΟ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ




15,92 € 14,33 €
κερδίστε 1,59 €
Εξαντλημένο





Κωδικός είδους :
101.3707
Βάρος :
0.671 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21χ14
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
536
Barcode :
9789609853354
Ετος κυκλοφορίας :
2012

Περιγραφή

Mια δυνατή ιστορία ερωτικού πάθους και αγάπης, που κατάφερε, σε μια εποχή που ο κόσμος συγκλονιζόταν από πολέμους, προσφυγιά και Κατοχή, να επιβιώσει και να φτιάξει το δικό της θαύμα.

Ο Αλέξανδρος και η Μαγδαληνή, έσμιξαν κι ερωτεύτηκαν πριν ακόμα γνωριστούν. Εκείνος μεγαλογιατρός της Αθήνας με δική του οικογένεια και εκείνη πρόσφυγας, απ 'την Μικρά Ασία, με τρία μικρά παιδιά. Αγαπήθηκαν δυνατά, έζησαν έναν έρωτα-πόλεμο και έκαναν μαζί μια μακριά διαδρομή φορτωμένη μάχες, ελπίδες κι αποχαιρετισμούς.

Το γέλιο και τα δάκρυα, ο έρωτας, η οργή κι ο θάνατος είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, και σε δεύτερο πλάνο τα τραγούδια κι η βροχή φωτίζουν τους ήρωες με την ξεχωριστή τους παρουσία.

Η εξιστόρηση αρχίζει το 1926 και τελειώνει το 1987. Σ 'αυτά τα εξήντα χρόνια, η Μαγδαληνή κι ο Αλέξανδρος έζησαν μαζί ένα χρόνο, σαράντα μέρες και δύο ώρες.

Τα υπόλοιπα τα χάσαμε, δεν τα ζήσαμε, του είπε. Ναι, αλλά τι ζήσαμε! της απάντησε αυτός.